Хороскоп

Лъвове, явно пак сте влюбени! Звездите ви съветват…

ОВЕН

Ще срещате трудности при постигането на социални и производствени успехи, както и на една по-голяма власт, към която непрестанно се стремите. Може да получите подкрепа от своите приятели.

ТЕЛЕЦ

Мотивите, които стимулират интелектуалното ви извисяване включват семейната среда и домашната обстановка. Ще се появи желание да приемате гости, да водите разговори за ежедневни проблеми и по финансови въпроси, а също и да бъбрите за незначителни неща по телефона.

БЛИЗНАЦИ

Начало на благоприятен период от духовна гледна точка. Може да е един от най-продуктивните за научната ви дейност. Не се изключват и пътувания, за едни свързани с бизнес, а за други с развлекателна цел. Посетете близък, който се нуждае от помощта ви.

РАК

След незначителни здравословни смущения, може да са от пролетния грип, или умора, здравето ви ще възвърне добрата си форма. С възвръщането на енергията ще се засили и желанието ви за нови авантюри.

ЛЪВ

Внимавайте, не е изключено, заради емоционални затруднения, да се решите да се откажете от cвeтcките си ангажименти. Има опасност тази тенденция да се засили – да се затворите в себе си, без да разкривате мислите и амбициите си. Явно, отново сте влюбени.

ДЕВА

6-ти април ще запомните с изострените си инстинкти и чувственост, с жаждата си за удоволствия, които обаче могат да попречат на печеленето на пари. Слагате начало на нови служебни ангажименти, а защо не и на нова любов.

ВЕЗНИ

He тъpcетe занимания, пpи кoитo ce изиcквa пo-гoлямo пocтoянcтвo, a нaпpoтив – пpoмeнитe отговарят на вашата природа. Maлки пeчaлби c бъpз oбopoт – изберете тoвa като мoтoтo за 6-ти април и много бързо ще усетите положителните резултати.

СКОРПИОН

Контакт по повод образователни, религиозни или културни прояви или заведения. Не е изключено пътуване – за вас или за член от фамилията ви, да посетите някой или да отидете на кино, театър или друго културно събитие.

СТРЕЛЕЦ

Не споделяйте лични тайни с приятели, това може да бъде и причината и светът да научи за тях. Не е желателно да приемате работата предложена от познати, ще бъдете разочаровани в очакванията си. За сега, останете на старата си работа.

КОЗИРОГ

Днес чувството ви на състрадание и на сърдечност ще се засили, но не забравяйте, че въздействието на другите хора може да бъде причина за вашата раздразнителност. Не са изключени и разправии за домашни и семейни проблеми, за които все отлагате решението.

ВОДОЛЕЙ

Спекулациите ви с любовта ще окажат силно влиянието върху интимните отношения. Ще осъществите всичките си надежди, желанията, плановете и целите. Ще имате нови възможности за приятелство и запознанство, както и радости от децата си.

РИБИ

През този ден ще се откроят грижите от емоционално – любовно естество. Ще изпитате удовлетворение от обществена дейност. Интимните проблеми ще бъдат източник на вашата превъзбуда, а желанията ви в тази насока ще нарастват все повече.

Източник: kanal3.bg

Leave a Comment
Сподели
Публикувано от
Дарин Попов

Скорошни постове

  • България

Фирмата, замесена в скандала с бития пациент, взела милиони по време на служебните правителства

хранителната фирма „Брадърс Секюрити“, чиито служители бяха замесени в скандала с бития мъж, който по-късно…

преди 2 дни
  • Лайфстайл

Алла Пугачова е в много тежко и се нуждае от специално лечение

Известният шоумен и приближен на певицата Стас Барецки свидетелства, че състоянието на Пугачова е много…

преди 2 дни
  • Любопитно

Днес е голям световен празник. Ден на риболова

Официално 27 юни се чества за Световен ден на риболова от 1985 г. по решение…

преди 2 дни
  • Бизнес

Шефа на БНБ: Влизането в еврозоната е политическо решение, у нас сега такова липсва

Преди Хърватия да влезе в еврозоната, ние бяхме с по-добър кредитен рейтинг от тях, сега…

преди 2 дни
  • Свят

Руснаците се завряха се и в канализацията, но не успяха да превземат този град

"Дори промъкването през водопроводните тръби не помага на руските войски да превземат Часов Яр", пише Forbes…

преди 2 дни
  • Спорт

Тартор на Сектор „Б“ и още 13 левскари бяха осъдени

Феновете на Левски, които организираха протест срещу собственика Наско Сираков и забавиха началото на домакинския…

преди 2 дни