Оправдаха изнасилвач, не изпитал удоволсвие по време на акта

33

Съдия в Мексико оправда обвинен в изнасилване, защото не чувствал удоволствие по време на акта, съобщи „Дейли Мейл“, цитиран от fakti.bg.

В случая са замесени четирима младежи от богати семейства. През 2015 г. те насилствено вкарват в своята кола младо момиче, след което то бива изнасилено. Изнасилвачите са наричани „Los Porkys“. Оневиненият е Диего Круз Алонсо. В момента той е на 21 години. Той е опипвал жертвата по гърдите и интимните части. Счита се дори, че е проникнал в нея с пръсти. Според съдия Ануар Гонзалес обаче, действията му не са имали за цел плътско удоволствие и не са му доставили такова.

Така той се счита за невинен. Жертвата е имала сексуален акт с двама от насилниците. Тогава тя е била на 17 години. Преди време четирите момчета се извиниха във видео обръщение. След това обаче техните семейства изтеглиха клипа и отрекоха синовете им да имат вина. Делото разбуди огромно недоволство в Мексико. Много хора смята, че на насилниците ще им се размине, заради богатите им семейства.