Звездите вещаят: Съдбовен ден и начало на нова интимна връзка за 2 от зодиите

48
ОВЕН
Денят е много благоприятен за вашата зодия. Време е да организирате събиране в дома си, за да си върнете посещенията, на които сте канени от началото на месеца. Постарайте се да задържите доброто си настроение, пропъждайте лошите и тъжни мисли.
ТЕЛЕЦ
Не бива да губите надежда, но ще ви се наложи да търсите единомишленици и да използвате цялото си сладкодумие, за да успеете да помогнете на положителните тенденции на съдбата. Независимо че е пролет, пазете се от простуди и от болки в гърлото.
БЛИЗНАЦИ
Ден благоприятен за завършване на вече започната работа. Всяка дейност ще окаже благоприятно въздействие върху вашите доходи. Не е необходимо да се пристъпва към дейности, които биха могли да предизвикат известни усложнения.
РАК
Днес финансовите ви проблеми може да създадат измамно усещане, така че не приемайте всичко за истина. Моментът е неблагоприятен за разглеждане на дела с близки познати или роднини. Хазартът продължава да представлява известна опасност за вас, ако не спрете навреме.
ЛЪВ
Приятел или колега ще направи опит да ви привлече в спекулативна сделка. Избягвайте рисковете. Рано или късно плодотворните ви идеи ще пуснат корени и ще разцъфнат. Семейното съгласие ще ви бъде особено полезно за намаляването на финансовите загуби.
ДЕВА
Тези от вас, които все още търсят работа ще имат многообещаващи срещи с бъдещи работодатели. Положителните разговори ще променят много настроението ви. Използвайте тази супер възможност, която ви се дава, и правете само това, което ще ви достави голямо удоволствие.
ВЕЗНИ
Това е един добър ден за разузнаване и разучаване на обстановката около вас. Не се препоръчват финансови съвети и предложения, направени от приятели. Не е изключено възникване на недоверие. Не се притеснявайте, зависимостта ви от влиятелни личности ще се окаже полезна за вас.
СКОРПИОН
Днешният ден ще бъде под знака не на звездите, а на съдбата, която ще управлява всички неща, за които сте получавали предупреждение, най-вероятно днес ще се реализират. Разбира се, това включва и добрия старт на една нова интимна връзка.
СТРЕЛЕЦ
Вслушайте се в препоръките на бизнес партньорите си и така може да спечелите малко пари днес. Възможно е да срещнете човек, който отдавна не ви се е обаждал. Това може да бъде началото на нова емоционална връзка, а не е ли по-точно една подновена стара връзка.
КОЗИРОГ
Не е изключено на едно кратко пътуване днес да бъдете привлечени от тип човек, който никога до сега не сте си представяли, че може да ви е симпатичен, но няма да имате време за нищо повече от една среща. За да си нямате главоболие, не се поддавайте на конфронтация днес.
ВОДОЛЕЙ
Изслушвайте внимателно другите, защото само така ще получите информация за нещо, което ви помага за бързото развитие на дадена ситуация. Съветът на звездите е да направите едно кратко пътуване. На него завързвате познанство с доста влиятелна личност. За деня много важни са мотивировките на действията ви.
РИБИ
Постоянното усилие ще донесе максимални постижения и не само в днешния ден. Днес е най-добрият ден от изтеклата седмица, в който е възможно да получите пари или други материални придобивки. Вашата склонност да сте съпричастни към проблемите на околните ще се прояви изцяло.
Източник:kanal3.bg