5-те женски имена притежаващи голяма сила

38

Много хора вярват, че съдбата на всеки човек, както и характерът му, се предопределят от неговото име. Личното име е първата информация, която получаваме за човека. От името научаваме неговия пол, националност, дори вероизповедание. То показва мястото на човека сред другите.

Ето защо то трябва да отразява същността на неговата личност. Името ни служи през целия ни живот и е едно от главните неща, с които ни помнят. Някои имена правят по-голямо впечатление от други и носят по-силен енергиен заряд с уникалното си съчетание от букви и скрит символизъм.

Ето кои женски имена дават на притежателките си определена харизма и силна енергия:

Александра

По принцип, всички имена, с начална буква “А” носят положителен заряд. Но тъй като значението от гръцки на името Александра е “смела” и “защитничка”, жените, носещи това име са наистина изключително смели, инициативни и борбени.

Анна

Още едно силно женско име, което започва с буквата „А“. При него допълнителна сила му придава и повторението на буквите. Жените с това име винаги са център на внимание. Те са красиви и интелигентни. А значението му е “благодат”.

Виктория

Значението на името Виктория е “победа”, което прави жените, носещи това име родени победителки, те не се отказват лесно от своите цели, знаят какво искат и обичат да бъдат в центъра на събитията.

Екатерина

Името Екатерина означава “чиста, девствена” и жените, които го носят са не само магнетични и красиви личности, те се отличават с висок интелект и силно чувство за справедливост.

Ирина

Значението на това древногръцко име е “мир”. Жените, които се казват Ирина, наистина са много добри и миролюбиви, винаги са готови да помогнат и са невероятни приятели и брачни партньори. Те са много чувствителни, изящни и хармонични лисности.

Източник: fakti.bg