Звездите вещаят: Възможност за допълнителни доходи и материални придобивки за 2 от зодиите

19

Овен
Предстои ви групова работа, полезна за изпълнението на плановете и престижа ви. Ще избегнете недоразуменията с приятелите си относно миналото. Новите ви познати ще ви осигурят невероятни романтични преживявания.

Телец
Ако очаквате някакво наследство или работите на базата на минала слава, ще трябва да бъдете максимално внимателни, за да избегнете лъжливото усещане на сила, което може да ви подведе. Подчинете действията си на голямата си дипломатичност.

Близнаци
С вашия разумен практицизъм ще доведете до реализиране на успешни сделки, както и до правилното управление на финансите си и не само през днешния ден. Не се поддавайте на чуждо влияние, това води до служебни проблеми, а това важи особено за жените.

Рак
Независимо от вашата експанзивност през днешния ден ще имате всичките условия да прокарате новите си идеи и то не само в работен аспект. Възможно е да получите и някаква приятна изненада от жена, която срещате на вечерното парти.

Лъв
Още от сутринта се чувствате нервни и лесно раздразнителни, а и най-дребните неуредици ви правят доста избухливи. За да не кажете или направите нещо, за което после ще съжалявате, по-добре залагайте на своята интелигентност и на приспособимостта си.

Дева
Надникнете зад кулисите и някои тайни действия ще се окажат доста полезни за финансовите ви дела. Промяна в обстановката ще ви ободри. За това приятелите ви ще бъдат добра компания, ако нищо друго не сте планирали за деня.

Везни
Контактите ви с влиятелни личности и днес ще ви осигурят добър съвет или финансовата подкрепа, от която се нуждаете. Може да разчитате на помощ и от страна на семейството и на роднините. Не залагайте на тото или други хазартни игри, тъй като нямате шанс за печалби днес.

Скорпион
Възможно е да получите допълнителни доходи от вече свършена работа. Колкото по-оптимистично е настроено мисленето ви, толкова по-успешно ще подреждате не само професионалните си работи, а така също и нещата в интимната област.

Стрелец
Не е изключено да изпитвате емоционални затруднения и поради тази причина да се изолирате от останалите. Не влизайте в пререкания с околните и особено с нежната половина на човечеството, това води до прекалено напрежение през деня. Не си разваляйте настроението.

Козирог
Постоянното усилие ви донася и максимални постижения. Днес е най-добрият ден от изминалата седмица, в който е възможно да получите пари или други материални придобивки. Вашата склонност да сте съпричастни към проблемите на другите ще се прояви изцяло днес.

Водолей
Днес ще бъдете привлечени от тип човек, който никога не сте си представяли, че може да ви е симпатичен, но няма да имате много време поради стечение на обстоятелствата за нещо повече от една среща. Но това е само днес, та нали и утре е ден и нещата се променят във ваша полза.

Риби
Вслушайте се в препоръките на околните и така ще спечелите поне малко пари през деня. Стремете се към хармония. Срещате човек, който отдавна не ви се е обаждал. Това може да бъде и началото на нова емоционална връзка и се постарайте да избягвате всякакви неприятности свързани с вас двамата.

Източник: kanal3