Патриот: Политическата змия Лютви Местан трябва да бъде обезглавена

64

Варненският патриот Петър Николов “избухна” в социалната мрежа “Фейсбук” с коментар по адрес на Лютви Местан и учредената от него партия ДОСТ, като засяга темата за начина, по който партията провежда своята предизборна кампания.

Бурните коментари и реакции не закъсняха. Вижте и публикацията, която ги предизвика:

“Някой трябва да откъсне главата на политическата змия Лютви Местан. Пък ако той смята, че не е двуличен и отровен за България, освен за загиналите турски войници на Шипка, да направи молитва за децата от Гара Буново или за изкланите в Батак. Да изрази съжаление за геноцида на арменския народ, вместо да говори високи приказки по студията, защото ще го намеря и ще му дам чалма. Много би му отивала на селския бей. Защо не излезе от малките села и да се покаже в големите градове където да проповядва идеите си на образованите хора. Да видим колко от тях ще му кажат Аферим.

Николов е кандидат за народен представител МИР 3 Варна и информация за него може да намерите тук:

Цялата кампания на ДОСТ до момента показва само едно. Връщане на България в миналото, 30 години назад. Разчита се на неуки, необразовани хора от малки населени места. Едностранно експлоатиране на историческата истина, превръщайки турските жертви в светци, а загиналите българчета, в терористичните актове, които никога няма да пораснат, в мълчалива статистика. Миналото се е превърнало в разменна монета за турския “приятел”. Създал е партия не на светски принцип, а на религиозна основа. Нетолерантна. Най-големият съвременен грях на Върховният касационен съд е, че допусна регистрацията на партия ДОСТ.

Откровено противозаконна, протурска партия, създадена да наруши конституционния ред в страната и да раздели България. Недопустимо е турският посланик да участва в предизборната кампания на България заедно с Местан. Недопустимо е това, което се случва на Холандия. Ако на някой не му харесва да живее по холандските правила, Турция е добре развита държава и всеки може да се завърне там. Ако имахме нормална държава отдавна трябваше да изпратим Гьокче на почивка в Цариград вместо да се бием по гърдите ден през ден какви сме аслани.

Българските мюсюлмани трябва да осъзнаят, че ДОСТ е най-големият им враг, защото ги тласка към отделяне от род и родина, към война на брат срещу брата, към ненужен и безсмислен кипърски сценарий. Ако беше отговорен български политик Местан нямаше да се крие в чужди посолства, а и би могъл да се защити в българския съд, вместо да сключва сделки за спасението си с чуждия господ. Всички действия до момента на партия ДОСТ показват нейният краен турски национализъм и затова някой трябва да откъсне главата на змията докато е още малка.”