Хороскоп 7 март: Кофти ден за 4 зодии

47

Звездите вещаят ужасен ден за 4 зодии. Няма нищо по-леснопостижимо днес от успеха за Овните, а Телците трябва да бъдат далеч от сплетни и спорове. Вижте какво ви очаква и вас!

ОВЕН
Няма нищо по-леснопостижимо днес от успеха за Овните. Aко наистина се стремите към реализация, трябва да се съобразите с условията и особеностите на средата, в която ще действате. Не се предоверявайте никому, хората, с които контактувате, ще се опитат да ви измамят.

ТЕЛЕЦ
Телците трябва да бъдат далеч от сплетни и спорове. Избягвайте конфликтите и вършете личната си работа. Имате добър късмет днес и той няма да ви изостави, но се постарайте да се възползвате от него. Не се залавяйте с финансови проблеми. Ще ви създадат много грижи.

БЛИЗНАЦИ
Във вторник Близнаците ще се активизират като социални индивиди в работата, финансите и контактите. Засилва се мисловната ви мощ, която не трябва да използвате неконвенционално. Забравете хитроумните действия, подлостта, измамата, задкулисните домогвания.

РАК
Изтощени и съсипани, но с по-добро мислене и повече благоразумие, Раците ще имат успешен ден, който е основа за добри бъдещи постижения. Детинските грешки, на които робувахте напоследък, вече са история. Заемете се със същинската си дейност, предстои ви отговорно представяне.

ЛЪВ
Твърде успешен ден е вторник, а личната ви активност е гаранция за успехите. Някои от вас са слабоволеви днес и ще се провалят, ако не вземат делата си в ръце. Неправилно организиран ден, измама от човек или коварна постъпка от страна на партньора може да ви вгорчат деня.

ДЕВА
Неизвестността ви довежда до състояние на отчаяние и парализира желанието за действия при много от вас. Не предприемайте прибързани действия, не пренебрегвайте важни условности, не обръщайте гръб на личната си методика в работата, само така ще имате печеливш ден.

ВЕЗНИ
Във вторник вашият успех може да достигне небивала висота и едва ли ще се наложи на някои от Везни да си служат с нечестни начини за осъществяване на намеренията. Не се заемайте с подписване на договори, сделки с търговски стоки, действия, основаващи се изцяло на риск.

СКОРПИОН
Вторник тласка Скорпионите към необмислени и прибързани действия. От такава грешка ще се възползват противниците ви и ще ви нанесат финансови вреди. Денят създава превъзходни възможности за печалби от всякакъв вид само ако се противопоставите на вредните влияния.

СТРЕЛЕЦ
Не си позволявайте и дребна лъжа днес в деловия живот или на работното място, защото тя ще бъде разкрита и ще се превърне в основен мотив за разглеждане на поведението ви. Професионалният ден е добър, не съществуват непреодолими трудности и ще постигнете успех. Активният ви начин на живот ще ви донесе повече стрес, отколкото удоволствие. Намалете темпото.

КОЗИРОГ
Днес много от Козирог ще успеят да променят тягостната обстановка в службата си и по този начин да постигнат лично спокойствие. Спокойно можете да поставите исканията си пред ръководителите – увеличение на заплащането за труда си. Бъдете решителни и ще успеете. Отстоявайте позициите си докрай, но недейте на всяка цена и с всички средства. Доста ще е грубо от ваша страна.

ВОДОЛЕЙ

Водолеите днес са с двойнствено поведение, склонни са да излъжат и заблудят околните. Към професионалните ви дадености и перфектност се стреми едно лице, което желае на всяка цена да ви има. Каквото и да ви обещае, не се съгласявайте, защото ще ви измами. Предвид доверчивата ви натура сте лесна плячка на зложелатели. Бъдете мнителни към отправени ви предложения.

РИБИ
Прекрасна вторник за Рибите и освен че делата ви ще вървят превъзходно, мнозина от вас ще си отворят очите, за да видят истинските лица на заобикалящите ги. Много важна може да се окаже една среща в приятелските среди днес, на която ще се свържете с бъдещ ваш съдружник. Постепенно ще навлезете в новото си поприще, но се запознайте внимателно с детайлите.

Източник: blitz