Баща на двумесечно бебе умря заради бас (видео 18+)

32

23-годишен мъж от Доминикана почина от алкохолно натравяне, след като изпил на екс цяла бутилка текила. Огромното количество той пресушил заради облог, съобщава британският „Телеграф”, цитиран от Новини.бг.

Келвин Рафаел Мехия се заговорил с група, купонясваща в нощен клуб. С тях той се обзаложил, че може да изпие наведнъж цяла бутилка от мексиканската напитка. Облогът бил, ако спечели, да прибере сума, равняваща се на около 640 долара. Келвин изпил цялата бутилка и не можел да стои на краката си. Минути по-късно припаднал в тоалетната, а малко след това починал в болница.

Лекар потвърдил, че причина за смъртта му е алкохолно отравяне. Местни медии съобщават, че мъжът имал дъщеря на 2 месеца. В социалните мрежи усилено се разпространява клипът, на който той пие алкохола, за да спечели баса. Насъбралата се тълпа около него го приветства, а много хора го снимат. Собственикът на клуба в град Ла Романа се разграничи от случилото се. Той е затворен временно от полицията докато тече разследването, но няма арестувани.