Напредък в професионален и в личен план за една от зодиите

59

ОВЕН
Големи проекти превишаващи възможностите ви. Приятелите ви ще се противопоставят на осъществяването на желанията и стремежите ви, на надеждите и проектите ви в служебен аспект. Решили сте в края на месеца да сътворите чудеса от храброст.

ТЕЛЕЦ
Внимавайте с употребата на спиртните напитки през деня, както и в интимните си желания, те ще бъдат с подчертан интерес за днес. Празникът Трифон зарезан вече отмина, а вие може би празнувате края на трифоновският месец.

БЛИЗНАЦИ
Внимание продиктувано от деловата ви активност може да бъде ангажирано с различни видове услуги: в издателство, с финансови въпроси, недвижимо имущество, както и контактите ви с културните и религиозни институции.

РАК
Не е изключена опастността да си навредите с прибързани действия, търсейки по-добра служба, работа или развлечения. По-добре днес си кротувайте и оставете плановете си за следващия месец.

ЛЪВ
Успешното професионално реализиране, а и ангажираността в края на месеца, не ви дава възможност да забележите старите ревматични болки, които все още не ви създават здравословни проблеми, а само напомнят за себе си. През новия месец намерете време да посетите личния си лекар.

ДЕВА
Внимавайте при харченето на парите си, може да направите несъответно големи разходи, до което ще ви доведе засиленият стремеж към удоволствията и любовните ви увлечения. Искате да посрещнете месец март не само с нови дрешки, а и с нова интимна връзка. Звездите ви подкрепят и ви обещават успехи.

ВЕЗНИ
Внезапните неприятности на деня не са условие за вашето подтиснато състояние. Нервната ви система е отново натоварена, а при това може да се добавят и усилията да приключите месеца успешно. Бавно бързайте и само така ще успеете да се реализирате и то не само през днешния ден.

СКОРПИОН
Осъществяване на желанията, надеждите, улесняване на светските връзки. Възможно е да осъществите едно ново приятелство с млада дама, при това ласкателно и полезно. Още не е дошла пролетта, а вие отново сте в търсене на любовта. Дано този път намерите това, което сте очаквали и търсели.

СТРЕЛЕЦ
Очаквайте напредък, както в професионален, така и в личен план. Ще бъдете известен в обществото и ще добиете популярност. При публична дейност ще имате добър контакт с външния свят. Може да разчитате на подкрепа и от брачния партньор.

КОЗИРОГ
Ще бъдете с изострена чувствителност и това е възможно да ви доведе до конфликти с околните, а неотложните дейности които чакат решението си в последния ден на месеца ще боксуват. Стегнете се, за да изпълните служебните си задължения не само в срок, а и успешно.

ВОДОЛЕЙ
Увеличаване на сделките и подобряването на доходите, положението в работата, както и социалното. Може да е настъпил моментът на повишаването ви в длъжност и от там и на заплащането. Вероятно разширяване на предприятието или фирмата, в която работите.

РИБИ
Ако сте решили да се занимавате с домашни дела или имоти в последния ден на месеца поемате риска нищо да не се получи. По-добре довършете започнатите служебни дейности, за да започнете следващия месец на чисто. Склонни сте към разболяване, сега ли искате да се разболеете в навечерието на пролетта.

Източник: Канал 3