Хороскоп

Днешният ден открива нови възможности за три зодии

ОВЕН
Ден подходящ за значима и важна покупка, действайте, няма да сбъркате, стига да сте подсигурили и необходимите финанси. Прекарвайки вечерта извън дома си, дали е парти или приятелска покана, не прекалявайте с алкохола, както и с тежките храни.

ТЕЛЕЦ
Денят ви предлага възможности за поставяне на основите на занимания, от които печалбите ще бъдат добри, а и в същото време стабилизирате завоюваните вече позиции в професионалната сфера. Не се отказвайте, оставете колебанието и действайте. Ще успеете.

БЛИЗНАЦИ
Съдбата ви предоставя възможности, които не само да използвате, а и да ги доразвиете. Това е пътят на успеха през днешния ден. Огледайте се около себе си и преценете хората, на които разчитате само така може да избегнете предателството и измамата.

РАК
Очертава се денят да бъде благоприятен за писане, за творчество, както и за търговските ви отношения и не на последно място за банкерите. Сложете спирачка на емоционалната си възбудимост, може да се яви като пречка за печеленето на пари през днешния ден.

ЛЪВ
Не е изключено да изпитвате известни проблеми в работата си, предизвикани от вашата нетърпеливост. Това се отнася особено до жените, тъй като емоционалните ситуации в службата ще ги правят нервни и неспокойни. Жени, по-добре направете един тур по магазините и ще се успокоите.

ДЕВА
Желателно е днес да съумявате да изяснявате възникналите недоразумения, било то в работата или в личен план в момента на тяхното възникване. Лесно е, стига да не се поставяте в ролята на съдник, така избягвате негативното влияние през деня. Заловили сте се с много дейности наведнъж, дано денят ви помогне да ги реализирате успешно.

ВЕЗНИ
Изпитвате необходимост от домашен уют и спокойствие. Може да си ги подсигурите, като се занимавате с работа свързана с дома ви, а също и с почистване и подреждане на същия. Ще бъдете чувствителни към всичко свързано с дома ви през днешния ден.

СКОРПИОН
Стимулиране на мотивите за интелектуалните ви интереси. Може да очаквате постигане на отлагани и запланувани неща точно днес, защото материалният шанс и отличната ви интуиция са на ваше разположение. Ще успеете да довеждате нещата до успешен край за много кратко време.

СТРЕЛЕЦ
През деня ангажираността ви в професионалната дейност ще бъде на високи обороти, но това ви дава възможността да се радвате на значителен напредък във финансовите си приходи. Ще изпитате задоволство от отличното изпълнение от ваша страна на деловите ви задачи.

КОЗИРОГ
Възможности за организиране и осъществяване на срещи и разговори на четири очи с хора, които ще играят значителна роля в живота ви както в настоящия момент, така и в близко бъдеще. Идеите ви, свързани с реалността, ще започнат да ви носят благоприятни резултати.

ВОДОЛЕЙ
Не е изключено да научите важни новини, отнасящи се до професионалните ви амбиции и гарантиращи ви стабилност в кариерата. Ясно е, че днес късметът ще ви съпътства. В любовните си авантюри проявете повече тактичност и не форсирайте нещата, ако искате да имате положителен резултат.

РИБИ
Насладете се на прекрасната си умствена и физическа форма с възможности за точна преценка на професионалните дейности, както и баланса между работата и развлеченията. Доминиращо в ежедневието е вашата романтичност и стремеж към любовни преживявания.

Източник: Канал 3

Leave a Comment
Сподели
Публикувано от
Дарин Попов

Скорошни постове

  • Спонсорирани

Пантофи за детска градина, които всяко дете ще хареса: най-добрите модели

Пантофите за детска градина са неразделна част от ежедневието на всяко дете. Те не само…

преди 2 дни
  • Любопитно

Съвсем малка е вероятността да бъде открит живот в Млечния път

Възможността да не сме единствените разумни същества във Вселената винаги е интригувала света. Какво ще…

преди 2 седмици
  • Любопитно

Как слънчевата радиация влияе на Земята?

Доколко животът на Земята се влияе от слънчевата радиация? Ново проучване доказа въздействието на електромагнитните…

преди 2 седмици
  • Свят

Ще се прекрати ли системата all inclusive в Турция?

Една от любимите дестинации на българи може би вече няма да е толкова привлекателна. Отново…

преди 2 седмици
  • Свят

Нова гореща вълна ще удари Балканите

Летните горещини продължават. През Западните Балканите ще премине гореща вълна този уикенд, започвайки от Сърбия. …

преди 2 седмици
  • Свят

Космически проблем: Може да се наложи на двама астронавти да прекарат месеци извън земното кълбо

Проблемите с безопасността на новата капсула "Старлайнър" на "Боинг" продължават. Заради това все по-възможно изглежда…

преди 2 седмици