СТРЕЛЕЦ: Не е ден на майстора, но денят ви е подготвил приятна изненада

44

ОВЕН
През деня рисковани действия, в известна степен дори опасни и то предимно за финансовата сфера. Известна незаинтересованост в работата, която може и да промените скоро. Е Трифоне, докъде се докарахме след празничната нощ.

ТЕЛЕЦ
Желание за приемане на гости, а също и за провеждане на разговори свързани не само с ежедневието. Това могат да бъдат и безконечни разговори за незначителни неща проведени по телефона, както и обсъждането на снощните Дионисиеви, демек Трифоновски запои.

БЛИЗНАЦИ
Отсъствието на каквато й да е сигурност ще ви доведе до изнервеност. Малко сте припряни в работата си, но трудът ви няма да е незабележим, причината за което сте вие самите в старанието си да се харесате на началника си. Дано след трудната нощ да забележи старанието ви.

РАК
Колкото и да се напрягате днес трудно ще разпределите силите си, за да отхвърлите част от работата ви, за която мислите, че изоставате от сроковете. В днешния ден нищо не обещавайте след като снощи сте се врекли във вечна любов. Дано да е така, да не е само под влиянието на изпития гроздов сок.

ЛЪВ
Развитието на нещата няма да потвърдят безпокойството ви и особено в професионален аспект, тъй като денят ви носи късмет и успешна реализация в дейности и ангажименти. В близко бъдеще положителното развитие на събитията отново ще ви изненада.

ДЕВА
Денят обещава успех в дейности свързани с изкуствата. Именно днес може да получите правилните отговори на редица въпроси, които в един даден минал момент, от една страна са ви притеснявали или са ви създавали известна некомфортност.

ВЕЗНИ
Постарайте се да направите всичко възможно, за да запазите досегашните си позиции било то в работата или в домашен кръг. Възможност за постигане на желаното от вас спокойствие, едва в края на седмицата. Възползвайте от почивния ден за релаксация.

СКОРПИОН
През деня облагоприятстване повече някои от близките ви роднини, отколкото самият вас. Това може да бъде и белег за успех в постъпки повече или по-малко официални или пред високопоставени личности. Не се изключва и успехи в областта на науката.

СТРЕЛЕЦ
Независимо, че е средата на седмицата, ви се предлага възможност за допълнително спечелени пари. Така най-сетне ще приключат семейните разправии в основата, на които са парите. Не е ден на майстора, но денят ви е подготвил приятна изненада.

КОЗИРОГ
Доверете се на днешния ден, който може и да се окаже повратна точка в досегашния ви ритъм на живот. Въпросите свързани с гилдията, в която работите намират позитивното решение за вас, което е достатъчно условие да запретнете ръкави и да хванете, не бика за рогата, а компютъра.

ВОДОЛЕЙ
Не се оставяйте на съмненията, които са натрапчиви в главата, защото денят идва с добрата делова новина за много от вас. Дали не е настъпил за едни от вас момента на започването на обещаната нова работа или това е стартът на нов бизнес.

РИБИ
Ден подходящ за финансов просперитет, и за бизнес свързан със сферата на изкуствата. Вече са зад гърба ви изпитанията от близкото минало, затова надуйте плътната на вашата самотна лодка и плувайте към нови и непознати брегове. Какво ли ви очаква там, нова любов или нова работа?

Източник: Канал 3