Лъв: Може да разчитате на увеличение на доходите

22

Овен
Имате цял един ден, в който изцяло може да се посветите на своето любимо занимание – общуване с другите хора. Привечер се подгответе, малко да си отдъхнете от това. Възможно е даже да Ви се прииска да се уедините. Даже и у представителите на такъв страстен и общителен знак от време на време се появява мисълта, че домът е единственото място, на което биха искали да бъдат. Не се съпротивлявайте на своето желание – помислете за това като за шанс да си отдъхнете.

Телец
Много трудно ще Ви бъде да изберете правилната линия на поведение, тъй като събитията през този ден ще изглеждат противоречиви, а да се установи причинно-следствената връзка между тях не е по силите на всеки. Интуицията нещо все още се бави да Ви подскаже каквото и да било, и много често се улавяте в мисли, че просто изоставате от хода на събитията. Личните отношения напомнят минно поле, а да минат през него без загуби ще успеят само най-умните и опитни представители на знака. Даже и при стабилните двойки са възможни принципни разногласия.

Близнаци
В сутрешните часове ще се чувствате най-непринудено, като ще можете да си позволите оригинални занимания или така желаната свобода. През деня ще се наложи да забравите за развлеченията и за независимия начин на живот. Възможни са спешни домашни задачи, а и непредвидени и неотложни пътувания. В службата не са изключени някакви експерименти, както и технически изпитания. Ако имате работа с механизми, електроника или химически вещества, спазвайте правилата по техника на безопасност, а ако те вече не са актуални, опитайте там, на място, да изработите нови.

Рак
Здравето може и да не Ви създава проблеми, но не можете до безкрайност да отлагате правенето на необходимото Ви медицинско изследване. Утрото ще посрещнете с бодрост и добро настроение. Постарайте се да работите интензивно, защото това би Ви избавило от сериозни проблеми Вечерта посветете на себе си – послушайте музика, почетете интересна книга. Избягвайте изясняване на някои въпроси с родителите на по-висок то, защото лесно би могло да се стигне до сериозна разправия.

Лъв
Може да разчитате на увеличение на доходите. Трябва да се замислите. Как да похарчите „излишните” пари/. Ако не се отнесете към този въпрос с необходимата сериозност, получените суми ще изчезнат по най-удивителен начин и в съвсем кратък срок. Денят е много подходящ за благоустройство на жилището, както ще успеете да създадете комфорт и уют с минимални разходи. Освен това е подходящ и за начало на съвместен живот с любимия човек. Влюбените, които заминат сега на романтично пътуване, ще прекарат времето си прекрасно.

Дева
Ако никога не се спирате, за да помиришете роза, то никога няма да разберете, какъв сладък живот всъщност съществува. Днес няма причини, за да се носите напред, рискувайки да си счупите главата, каквото и да говорят хората, които Ви заобикалят. Преживявате период на върхови достижения, когато всичко, над което сте работили, става част от Вашия живот. Но това няма и да разберете, ако не забавите малко ход и не се оставите известно време да плувате по течението. Не е нужно незабавно да решавате всеки възникващ въпрос. Понякога жизненият хаос само обогатява.

Везни
Никакви сили днес няма да са в състояние днес да Ви измъкнат от къщи. А и да успее някой щастливец, след това само ще съжалява. Затова ако толкова искате днес да се срещнете със своя любим човек, най-добре ще бъде, да го поканите в къщи. В края на краищата нима наистина не е все едно, къде ще пиете кафе и ще си говорите?…

Скорпион
Днес ще Ви бъде малко трудно и неприятно от това, че каквото и да правите, няма да се получава, както всъщност е замислено, или поне ще бъде в някаква степен. Може би ще се откажете от точното планиране и ще се оставите на волята на съдбата? Или може би на здравия разум на Вашия любим човек – това също може да помогне…

Стрелец
Днес е най-подходящия ден, за да промените своя имидж – да си направите модна прическа или да си пуснете мустаци, например. Само нека новата Ви външност да не бъде в разрез с това, как Ви харесва Вашата втора половинка. Иначе ще се наложи да проведете с нея дълги възпитателни беседи за да изясните, че Вие също сте свободна личност и имате право на метаморфози.

Козирог
Този ден е оцветен в приятни тонове и е спокойно предсказуем. Имате планове, които може да реализирате без всякакви притеснения и опасения. Вероятно е преодоляване на отдавнашни разногласия в семейството. Както и сдобряване след разправия с любимия човек. Точно оценявайте своите възможности, Вие се отказвате от участие в авантюри и съмнителни начинания, пазейки (едновременно с това) себе си от вълнения и тревоги. Можете много приятно да прекарате времето си в компанията на любимия човек. Денят е подходящ и за срещи с някаква интересуваща Ви особа, в симпатиите на която не сте уверени.

Водолей
Това е благоприятен ден за всички, които се занимават с някаква (нова за себе си) работа. Именно днес ще успеете правилно да се разпоредите с всички свои ресурси, както и да намирате единствено верният изход от всяка сложна ситуация. Ще бъдете много възприемчиви към позитивните външни влияния и ще сте защитени от негативните, поради което ще се чувствате напълно комфортно. Денят ще е много подходящ за покупки, свързани с обзавеждане на жилището, и с въвеждане на ред в него. Във всичко, с което се занимавате, ще внасяте елемент на творчество, и затова всичко ще Ви изглежда увлекателно.

Риби
Крайно време е да си дадете днес сметка, че тази цел, към която така дълго сте се стремили, е вече съвсем близко и е напълно постижима. Остава само да протегнете ръка и да уловите онази красива и топла звездичка, която най-на края ще изпълни Вашето заветно желание.

Източник: lamqta.com