Пет зловещи предсказания на Нострадамус за 2017 г. хвърлиха в паника света (ВИДЕО)

30
blank

Нострадамус е известен с лечението на болести с билки, с пророчествата си и с интереса му към астрологията. Прославил се е със своите точни пророчески предсказания, и е оставил след себе си огромно наследство под формата на четиристишия.

Пет от неговите предсказания за 2017 г. ни представя новото видео от канала Top of the tops във Vbox7.com:

Извънземна инвазия
Много хора са изучавали четиристишията на Нострадамус и са се опитвали да дешифрират скритите в тях пророчества. Един от изследователите на трудовете на великия предсказател казва, че в едно от стихотворните четиристишия е скрито предсказание за нахлуването на извънземни на Земята, което ще се случи през 2017 г. Според М. Чейс, който е дешифрирал пророчеството, извънземната цивилизация вече се подготвя за пълномащабна инвазия на планетата. Сигналът за нападението ще бъде началото на Третата Световна война. Веднага след като тя избухне, на Земята ще нахлуят извънземните нашественици, които ще използват глобалната война между земляните за свои собствени цели.

Природни бедствия
Екологията на някой „голям град“ ще бъде „нарушена от води“ и „природни бедствия“. Преди този потоп ще се появи някакво уродливо същество. Последствие от потопа, казва Нострадамус, ще бъде загубата на властта и статуса на лидерите на страните, в които това ще се случи. „Великите“ ще се окажат „някъде в изгнание“.
Припомнете си какво предсказа Нострадамус през 2016 г.

Смяна на властта
Геополитическите предсказания на Нострадамус се отнасят главно за Германия и Италия. В тези страни пророкът вижда смяна на ръководствата. Освен това, се предполага, че говори за Ангела Меркел, тъй като в четиристишието, пророкът казва, че е „дама“.

Какви войни ще се развихрят през 2017 и още от пророчествата на Нострадамус вижте във видеото: