Ето как ще изглеждат Samsung Galaxy S8 и S8 Plus (ВИДЕО)

33

Малко остава до премиерата на Samsung Galaxy S8 и неговият по-голям брат Galaxy S8 Plus. Ето че днес можем детайлно да разгледаме двата смартфона, благодарение на рендери, предоставени от @OnLeaks и @GearIndia.

Според информацията, рендерите са базирани на компютърно-генерирани графики от дизайна на смартфоните и показват как ще изглеждат те. Интересно е да се отбележи, че Galaxy S8 / S8 Plus има доста голямо screen-to-body отношение (около 90%). Освен това, виждат се закривения екран, допълнителните сензори на предния панел, както и липсата на Home бутон.

Когато говорим за Home бутонът, нещата стават интересни. Първоначално се говореше, че Samsung ще го внедрят в дисплея на новия си флагман. От тези рендери обаче излиза друго — скенерът за пръстови отпечатъци изглежда е преместен на задния панел, вдясно на камерата.

В случая мястото му изглежда доста по-високо на панела, отколкото скенерите за пръстови отпечатъци на други смартфони и е интересно да разберем дали ще бъде удобно, особено за хора с по-малки ръце. Какво ще кажете, харесва ли ви дизайнът?

Samsung ще представят Galaxy S8 / S8 Plus по някое време през март. Чакаме с нетърпение!

ИЗТОЧНИК:OnLeaks / Twitter