Любовна мъка е причината за трагедията в Бургас, при която мъж скочи от 4-ия етаж?

356

Истинска драма се е разиграла в четвъртък вечерта в апартамента на 4-ия етаж в бл. 1 Б в бургаския ж.к. „Братя Миладинови”, който е обитаван от 29-годишния Владимир от Шумен, съобщава Флагман.бг, позовавайки се на отлично информирани източници. Само няколко часа по-късно – на сутринта младият мъж решава да сложи край на живота си, хвърляйки се през терасата на жилището.

По непотвърдена информация причината за фаталното решение на Владо е любовна мъка. Той се е преместил в Бургас само преди месец, тъй като започнал работа. Оставил обаче любимата в Шумен. Вечерта преди скока той се чул с нея по телефона и бил попарен от решението й да сложи край на връзката им. Това провокирало Владо да се хвърли през терасата, разкриват нашите източници.

Младият мъж не е имал психични проблеми. Съседите не го познавали добре, тъй като живеел в блока от много кратко време. Според хората бил тихо и приветливо момче, винаги поздравявал.

Припомняме, че огледът на лобното място на Владимир продължи около 3 часа. Нещо нетипично за самоубийство. Причината за това била, че разследващите дълго време не могли да намерят обяснение за крайното решение на младия мъж. Затова и районът беше отцепен толкова дълго време, а мястото – пълно с полицейски автомобили.

Интересен факт е, че само на няколко метра разстояние е извършено последното неразкрито убийство в Бургас. Там през април 2009 г. беше застрелян Христо Христов, по прякор Близнака.