Денят ще бъде напрегнат за няколко зодии

23

ОВЕН
През днешния ден разширяване на оптимизма и щедростта. Не позволявайте да изпаднете в потиснато настроение, а с конфликтите и затрудненията в професионалната област ще се справите сами и то с желания от вас успех.

ТЕЛЕЦ
Денят ще ви предостави както ценна нова информация в професионалната сфера, така и добри възможности за творчески и интелектуални занимания, при които вземате дейно участие. Бъдете пресметливи в харченето на пари, за да не се налага да търсите на заем. Лесно се вземат, но трудно се връщат.

БЛИЗНАЦИ
Днес засилването на инстинктите и чувствеността, както и жаждата ви за удоволствия води до намаляването на възможността за развлечения. Внимавайте с лекомислените си връзки или авантюри, за които и приятелите могат да имат вина. Явно вашето любопитство може да ви вкара в някаква авантюра.

РАК
Днес увеличаването на вашето нетърпение, емоционална неустойчивост и импулсивност едва ли ще ви позволят да направите нещо сериозно в областта на науката. Каква ти наука, в главата ви се въртят едни мисли свързани с новата ви интимна връзка. Не е изключено през днешния ден да влизате в безсмислени спорове.

ЛЪВ
Денят бележи засилване на вашата емоционална нестабилност и импулсивност, както и раздразнителност. Това е причината за възможни семейни разправии, а предимно неприятности свързани с жени, заради дребни неща от ежедневието. Постарайте се да се контролирате. Това е пътят на успеха не само днес, а и в бъдеще.

ДЕВА
Днес същecтвувa вepoятнocт зa разочарование в интимната сфера, заради вашата припряност. За добрия ви тонус допринася положителен отговор на служебните въпроси, които ви висят на главата от дълго време. Ще имате подкрепата на колегите си, като не се изненадвайте от различия в мненията им.

ВЕЗНИ
Днес благоприятни финансови възможности и увеличаване на късмета, както в професионалната сфера, така и в успешните спекулации, а защо не и в интимен план. Бъдете внимателни, не се изключва възможността за обрати в нежелана за вас посока.

СКОРПИОН
През деня успешното професионално реализиране не ви дава възможност да усетите старите ревматични болки, които все още не ви създават здравословни проблеми, а само напомнят за себе си. Следобедните часове успешни делови контакти и подписване на договор или споразумение, което протакате от много време.

СТРЕЛЕЦ
Ежедневните ви рутинни служебни задължения днес, като че ли предизвикват у вас не само известно напрежение, а и известна доза досада. Едно макар и кратко пътуване води до положителни емоции, а непредвидена среща и известна надежда в личен план.

КОЗИРОГ
Днес увеличаване на репутацията ви, общото положение и уважението от страна на околните, води до широта на духа и всичко свързано с обучение. Внимавайте със заемите си и финансовите си задължения, особено ако имате кредит към банка, те като че ли нарастват без да се усетите.

ВОДОЛЕЙ
Ще е добре да се постараете да проявите дипломация във финансовите си отношения, за да не изпаднете в импулсивни разходи, които често водят до затруднения. Ще имате склонност да харчите повече пари без особена обосновка. След работа се приберете у дома, без да се отбивате в кварталното кафе.

РИБИ
Днес не е изключено да изпитвате проблеми в работата си, предимно това се отнася за жените, като трудните моменти в службата ще ги направят нервни и неспокойни. Не обръщайте внимание на външните дразнители, както и на заяждането от страна на околните, за да задоволите любознателността си.

Източник: Канал 3