Ванга със страшни предсказания: Ще дойдат времена, само момите ще раждат, жените – не

163
blank

Предсказанията за света на пророчицата Ванга са познати за всички нас. Но в руската Уикипедия преди време се публикуват нови, нечути досега такива, които определено ще ви бъдат интересни, съобщава novini.bg. Тези думи на петричката ясновидка са произнесени в периода 1993-1995 г. Какво ни очаква според Ванга? Вижте в следващите редове:

„Ще дойде ден и ракът ще бъде затворен в железни вериги”, твърди пророчицата и обяснява, че лекарството срещу тежката болест ще съдържа много желязо. „Ще дойдат времена, само момите ще раждат, жените – не”.

„Ще дойде време за чудеса и науката ще прави най-големите открития в областта на нематериалното. Ще има големи археологически открития, които ще променят виждането ни за света от древни времена. Всичкото скрито злато на света ще излезе на повърхността му, но водата вече ще си е отишла”, твърди Ванга.

„В пространството ще открием живот и така ще стане ясно как е възникнал животът на Земята”.

„В земята копаят голям град, от който ще научим повече за произхода си”.

„Мъртвите често помагат и защитават близките си от неприятностите. Хубавите, безгрешните духове имат право на повече посещения на Земята”.

„Виждам мъртвите прозрачни, а някои чисти духове светят като огън”. „Защо ви е страх от смъртта? Тя е толкова красива. Виждам я с маска на усмихната млада жена с пусната руса коса”.

„Оставете борбите. Обичайте се един друг всички”, завещава Ванга.