Риби: Предстои Ви нещо ново и вълнуващо

17

Овен
Не позволявайте поради притеснението и поради финансови причини да се нарушат плановете Ви. Отделете внимание на облеклото си, а това ще даде на Вашия дух свобода и индивидуалност. Със здравето сте добре, а ако има някакъв проблем, днес е подходящ ден, за да се заемете с него. Ако искате днешния ден да е успешен, станете много рано. И по- добре да не се захващате с нищо ново, ако липсва пълна увереност в успеха. След работа пообиколете магазините – това ще Ви ободри.

Телец
Предстои Ви да изпитате себе си за надеждност. Неочаквана среща с някого ще Ви накара да преживеете прилив на емоции, който може да стане не безопасен за Вашето здраве. Едва ли си заслужава да си позволите да паднете в несвяст! Този прийом е добър само в случай, че сте сигурни , че на помощ ще се притече точно този човек, вниманието на когото толкова искате да ангажирате.

Близнаци
Денят е подходящ за неформално общуване и на правене на планове за бъдещето. В течение на деня Вашите планове може да се коригират. Може да Ви бъде предложена командировка в чужбина и ли някакво пътешествие. Добре ще премине и обучението, особено ако заниманията са запланувани на първата половина на деня. В работата трябва да се откажете от разработване на нови проекти, защото днес това няма да донесе очакваните резултати.

Рак
Днес на Вашия любим човек ще бъде интересно да си изясни причините за Вашето поведение. Дори и да няма никакви особени причини, а и поведението Ви да не се различава кой знае колко от обичайното, звездите препоръчват да измислите нещо. В противен случай има опасност, да Ви заподозрат в неискреност.

Лъв
Този ден е противоречив. От една страна ще бъдете в отлично настроение и ще гледате с оптимизъм, а от друга страна ще предпочетете да не мислите за проблемите на настоящето, а тези проблеми не само съществуват, но и очакват разрешение. Разкажете на близките си какво Ви безпокои и навярно ще получите не само подкрепа, но и реална помощ. Важното е, да не се стеснявате да признаете, че сте се оказали в трудна ситуация. Опитите на всяка цена да запазите имиджа си на победител и триумфатор, няма да доведат до нищо хубаво.

Дева
Дълбоко у Вас живее изкусен мотивационен оратор, който просто иска да се покаже. Имате идеи и вдъхновени съвети, които сте готови да споделите с всеки, който е готов да Ви изслуша, дори и сами да не осъзнавате това. Засегнете темата, която сте избягвали до този момент поради страх да не бъде погрешно разбрано онова, което мислите. Сега ще кажете възможно най-точните думи и неловкостта, от която сте се опасявали, ще се превърне за достойна за уважение честност.

Везни
Независимо че не допускате грешки, този ден ще се окаже доста сложен. Трудностите ще дойдат от това, че Вие няма да можете да се противопоставите на конкурентите, прибягващи към нечестни методи. Везните, не желаещи да направят сделка със съвестта си, ще бъдат принудени да се задоволят с много, много малко. Звездите Ви проверяват за издръжливост. През този ден изкушението да възстановите отношенията, на които някога сте възлагали много надежди, а после сте стигнали до големи разочарования, ще бъде много силно. Не трябва да реставрирате въздушните кули – това е напразно.

Скорпион
Днес обърнете повече внимание на факторите, които Ви задължават да вземете тези или онези решения. Опитайте се да вземете под контрол всичко, което Ви тласка към разни постъпки, или Ви кара да се въздържите от тях. Сега това Ви оказва много голямо влияние и затова е във Ваш интерес напълно да се ориентирате в този въпрос, и да разберете неговия механизъм. В отношенията с колегите е възможно днес да се наложи да излезете от рамките на привичните действия, за да покажете, че са длъжни да се съобразяват с Вас. Сега сте на сто процента готови за всяко предизвикателство. С новите запознанства бъдете особено внимателни, най-вече ако те имат романтичен характер.

Стрелец
Не може да се похвалите с висок жизнен тонус, но настроението Ви ще бъде хубаво, и дори в сложните ситуации ще успеете да запазите своя оптимизъм. Бъдете готови да си спомните за нерешените проблеми, а и да се заемете с оправянето на своите и чужди грешки. Обичайните дейности и домашните грижи ще Ви отнемат прекалено много време. Много силно ще бъде влиянието на позитивните тенденции в сферата на романтичните отношения. Ще се появят благоприятни обстоятелства за нови запознанства и увлечения. Това ще бъде особено валидно, ако планирате пътуване или посещение на увеселително заведение. Денят също е подходящ за решаване на финансови проблеми.

Козирог
Денят обещава да бъде успешен практически във всяко отношение. Необходимостта да станете по-дисциплинирани, сдържани и икономични, няма да Ви се струва нещо необичайно, а и напълно ще се съгласува с някои от основните черти на Вашия характер. Допълнителна важност ще придобият въпроси, свързани с висшето образование или коригиране на мирогледа и поддържане на авторитет сред близкото и далечно обкръжение. Лесно ще примирите идеалите си с текущата действителност. Най-добре ще е, да не си правите днес нови планове.

Водолей
В живота Ви са се появили няколко важни неща, и някои от тях засягат близки Ваши хора. Тази ситуация ще Ви сближи ще по-силно и ще имате повече общи интереси. Ако искате да задълбочите тези отношения, днес е отличен ден за такъв опит. Концентрирайте се върху това, какъв етап от живота е настъпил за вас общо. Сериозно обсъждане на ситуацията ще постави всички неща на мястото им.

Риби
Предстои Ви нещо ново. Нов проект? Нова квартира? Нова любов? Възраждане на надеждата? Нова енергия? Нов вид спорт? Нова кола? Старата кола, миришеща на нова, благодарение на нечия блестяща идея да се продава спрей с мирис на нова кола?… Каквото и да е, то може да се окаже доста вълнуващо…

Източник: lamqta.com