Бойко Борисов към опонентите си: Времето на толерантността ми приключи

32

Искам да кажа на моите опоненти – времето на моята толерантност приключи. Това каза на пресконференция лидерът на ГЕРБ Бойко Борисов.

„Времето да търсим толерантността, съединението на нацията, две години го правихме. Темата за проверките само ме радва. Да видим какво ще изкарат. Много добре знам, че това, което правят сега е страна в предизборната кампания. Всяко едно изречение, което спестява чудовищните манипулации и кражби, се опитват върху нашето име да го насложат. Тези, които разбиха КТБ не могат да го припишат на нас. Не могат да го припишат на нас, ние бяхме в опозиция. Надявам се много скоро вече да има обвинителен акт по КТБ“, коментира Борисов.

По думите му фалшивите новини, които се правят и манипулират, няма да се оставят вече без отговор.

„До 1-2 седмици очаквам съдът да се произнесе по референдума. Може да се наложи Народното събрание да се събере, да промени Изборния кодекс и да ходим на избори по нови правила. В ГЕРБ се готвим и за мажоритарни.“

Бомбата пусна лидерът на ГЕРБ Бойко Ботосов. „Да си произведем машини за гласуване, а да не наемаме, защото ще има често избори.“ Това предложи Борисов. Ако не се състави правителство при този антагонизъм, ще се харчат на няколко месеца десетки милиони. Това е електроника – как ще пътува, кой ще я пипа“, мнителен е Борисов.