Полицаи от Индия правят изумителни неща върху мотори (ВИДЕО)

159

Впечатляващо изпълнение на две колела видя многохилядната тълпа, посетила празненствата по случай 68-та годишнина от влизането в сила на конституцията на Индия. По традиция „Денят на Републиката“ е един от най-тачените празници в страната, като тази година по време на парада блеснаха членовете на моторизираната военна полиция, съобщава offnews.bg.

Техните изпълнения не приличат на типичните мото-каскади с каране на предна или задна гума и въртене на понички. По-скоро напомня на акробатични изпълнения от цирковата арена, с разликата, че това наистина са полицаи, а не артисти. Изпълняват се сложни фигури, а сякаш най-елементарната от тях е ездачът на мотоциклета да се е качил на стълба, вместо да е на седалката.

Ако се чудите колко души могат да се возят на мотоциклет, то явно зависи какви са хората, защото тук се виждат конфигурации дори с 9 тела, превозвани от трудно забелязващото се двуколесно.

От местния филиал на Nissan също се включиха в празнествата с интересна идея. Индийският рали пилот Рахул Кантрай се качи на GT-R и изрисува контура на географските граници на държавата на пресъхналото езеро Самбар. Благодарение на GPS координати той е сътворил най-голямата рисунка на Индия в света, като общата дължина на контура е 14.7 км.