БЛИЗНАЦИ: Денят ще ви донесе финансов успех

43

ОВЕН
Това е добър ден за делова активност и финансови спекулации, но бъдете внимателни при по-смелите начинания. Влиятелна личност ще ви даде подкрепа, която ще допринесе за стабилизиране на търговски сделки. Възможно е да осъществите приятна среща с приятел.

ТЕЛЕЦ
Противопоставянето на семейните и професионалните ангажименти могат да предизвикат у вас безпокойство и тревога. Съветът на звездите е най-напред да се опитате да оправите дома си, като го ремонтирате, изчистите и подредите отново. Ако трябва купете някои предмети, за да освежите обстановката.

БЛИЗНАЦИ
Денят ще ви донесе финансов успех и увеличаване на благосъстоянието. Не е изключено отдадеността ви на удоволствията да измести желанието ви за печелене на пари. Ако сте решили да пътувате, можете да разчитате на успех.

РАК
Успешна професионална реализация ви обещават днес звездите. На среща с приятели обменяте идеи за заработване на допълнителни средства, за подпомагане на финансовите ви дела. От непредвидени разходи предимно за лечение търпите известни парични загуби.

ЛЪВ
С чувство на повишена жизнена сила и с нови творчески идеи за вас денят ще има друг облик, та било то само в домашен кръг. Възможно е на среща със стар приятел да се запознаете с личност, която ще отговори на симпатиите ви. Парите ви ще изтичат по делата на децата ви, а това вероятно ще насочи вниманието ви към необходимост от инвестиции в детски заведения.

ДЕВА
Оставете плановете си за големите промени за по-добро време, денят не е подходящ за бизнес, особено ако е свързан с недвижимо имущество, независимо ваше или не. Внимавайте, не са изключени конфликти заради недоразумение със съдружници.

ВЕЗНИ
Денят ви обещава добър професионален и социален напредък, както и голяма популярност. В цялостната си дейност усещате сериозната подкрепа на човека до себе си. Съветът на звездите е да бъдете внимателни при сделки от спекулативен характер.

СКОРПИОН
Можете да разчитате на успешен ден в професионална дейност. Вероятно при пътуване срещате бъдещи партньори, с които впоследствие сключвате изгоден договор. Тъй като инициативата ще дойде от ваша страна, обмисляйте добре предложенията си.

СТРЕЛЕЦ
Bъв вcички cвoи дeлoви нaчинaния виe дaвaтe пpeдпoчитaниe нa oнeзи, кoитo са зa блaгoтo нa oбщecтвoтo. Сдeлките ви в този ден щe имaт пpoмeнлив уcпex. Можете да разчитате на лекота при уреждане на свое бъдещо пътуване. Днес звездите стимулират вашите способности за успeшното ви представяне на изпит.

КОЗИРОГ
През този ден е възможно да решите да започнете общ бизнес с близки роднини, което сте отлагали от дълго време. Ще се радвате на добри отношения в приятелския кръг, на разбирателството със съдружниците си. Хармонията в брачните и семейни отношения ще се засилва.

ВОДОЛЕЙ
Ако решите да започнете нещо ново в бизнеса, изберете този ден. Съветът на звездите е да се изправете лице в лице с проблемите си и да ги решите без отлагане. Трудности могат да възникнат и в отношенията с вашите родители, но без особена продължителност.

РИБИ
Страстта ви към хазарта и спекулата ще управляват през този ден вашата сполука. Ако сте нащрек, ще се предпазите от попадане в обезпокоително обкръжение, в което хора с повече власт ще се опитат да ви държат под влиянието си, за да бъдете разменна монета при постигане на целите си.

Източник: Канал 3