Ето какво вещаят звездите за днес

23

ОВЕН
Може да се окаже, че това е един от най-ефективният ви ден за старт на нещо ново, но се налага да бъдете внимателни не само в желанията си, но и в действията си. Внимавайте в любовните си отношение през този ден.

ТЕЛЕЦ
Помислете преди да се втурнете с рогата напред в начинанията си, за да не си навредите или да станете причина за собствените си разочарования. Денят е подходящ за обучение, особено ако знанията могат да бъдат използвани в бъдещите ви занимания.

БЛИЗНАЦИ
Възможно е успехите да ви главозамаят и самодоволство да измести благородните ви стремежи. Налага се своевременно да овладеете това състояния на духа, за да спечелите битката с конкурентите си.

РАК
Наложително е да избягвате непреценени финансови планове, защото е възможно загубите ви да бъдат повече от очакваното. Дребни разочарования не бива да ви натъжават или изнервят. Възрастни родственици ще ви направят подаръци, а приятели ще ви отправят оферта за бизнес, обещаващ да ви осигури благополучие.

ЛЪВ
Желателно е да отложите планираното за днес пътуване за утре, особено ако е свързано с родата. Предстои ви среща с човек, който ви разбира чудесно и винаги е в състояние да повдигне самочувствието ви. Очаквайте днес важно решение, което променя положително материалното ви състояние.

ДЕВА
По отношение на бизнеса ви много ще ви насърчат увеличените напоследък търговски връзки. По-добре е сами да избирате времето за почивка. Поразходете се с приятели.

ВЕЗНИ
Взаимоотношенията ви със семейството днес са по-спокойни и вие ще можете да се отдадете на изследователския си проект или на хобито си. Често започвате романтичните си приятелства със сексуално общуване, а това в повечето случаи ги прави нетрайни.

СКОРПИОН
Не смятайте, че ако днес не успеете да реализирате свой проект, непременно здравето ви е заплашено. Бъдете дискретни и не се доверявайте никому. Около вас има много недоброжелатели, които ще се опитат да ви зле поставят. Днес не вземайте прибързани решения.

СТРЕЛЕЦ
Този ден ще ви предложи малки хрумвания, свързани с кариера, контакти и финанси, това са областите, където ви се предлагат големи шансове за развитие и прогрес. Очаквайте добри отношения с жени. И въпреки ангажираността ви, не пропускайте възможност да релаксирате.

КОЗИРОГ
Финансовите ви възможности са добри, но това не означава, че са изключени моменти на тревожност, свързани с неочаквани разходи и плащания. Звездите ви тласкат към самоувереност и стабилност. Това не ви дава основание да предприемате промени в жилището си.

ВОДОЛЕЙ
Възможна е силна подкрепа от брачния ви партньор във вашия бизнес. В този ден може да разчитате на добри сделки с чужденци, както и на успехи от творчески труд. Съдебен спор за наследство може да бъде решен във ваша полза. Пригответе се да получите подарък от роднини или да чуете радостна новина от тях.

РИБИ
Имате нужда от домашен уют и спокойствие, затова през този ден най-вероятно ще се заемете с домакинството, почистване и подреждане на дома си. Вашите планове и стремежи се осъществяват с приятелска подкрепа. Очаквайте радостни събития, свързани с децата ви. Любимите ви хора споделят желанията ви.

Източник: Канал3