Мъртъв мъж стоя 4 часа в чакалнята на централна гара в Пловдив

21

Тялото на починалия в чакалнята на Централна гара мъж в Пловдив беше изнесено по обяд, след като остана да лежи на пейка в чакалнята повече от четири часа. Малко след 12 ч. пристигна кола на Съдебна медицина и двама служители положиха трупа на носилка, след което го качиха във вана и откараха тялото за аутопсия , разказва „Марица“.

Все още не е ясно от какво е починал 65-годишният мъж. По тялото му няма видими следи от насилие. Възможно е да е получил инфаркт или да е умрял от студ, защото в чакалнята и студено почти толкова, колкото и навън, обясниха хора, присъствали на огледа.

Мъртвият мъж няма вид на бездомник. Облечен е със сини дънки, черно яке, зимни обувки и ръкавици. Според полицията у него са намерени документи и е установен адресът му по лична карта.

Клошарите, които са постоянно присъствие на гарата, твърдят, че не знаят кой е починалият човек. В източния коридор към чакалнятя, където беше намерено тялото сутринта, редовно нощувал техният авер Шабана. Не сме го виждали днес, може и той да е умрелият на пейката, коментираха бездомниците.