Вижте как е била убита 26-годишната жена от Куртово Конаре

77

26-годишната Милена Кръстева Динова от пловдивското село Куртово Конаре е била убита с нож, забит в гърдите. Около 23:30 часа снощи жертвата е излязла от дома си, за да отиде нощна смяна на работа. Работила е в едно от предприятията край град Стамболийски. Убита е пред дома си, където е живеела на семейни начала с мъж, съобщава Марица.бг.

Към момента не се знае мотивът на престъплението, разследващи полицаи работят по случая. По думите на съседи жената е била изключително красива. Младата жена се е сгодила на Коледа. Трупът на 26-годишната Милена Динова е бил открит на двайсетина метра от дома й в Куртово Конаре.

На тялото се натъкнали четирима нейни колеги, с които тя трябвало да пътува за работа. Младата жена работела в предприятието „Ново мес” в Ново село, откъдето е родом. Пет минути преди да пристигнат с колата, нейните колеги й позвънили по телефона да излезе на обичайното място в селото, откъдето трябвало да я вземат. Тя им отговорила, че излиза. Когато обаче пристигнали на мястото на срещата, Милена не била там. Затова колегите й свили с колата по уличката към дома й. На 20 метра от къщата видели нещо на пътя. Шофьорът помислил, че е някакъв найлон и слязъл от колата да го махне. Там обаче с ужас видял, че на пътя лежи окървавената и вече мъртва Милена. Веднага позвънил на тел. 112 и мястото за минути се изпълнило с полиция.

Ето какво обясниха от Окръжна прокуратура – Пловдив.

В Окръжна прокуратура – Пловдив се води досъдебно производство за извършено тази нощ тежко убийство на 26-годишна жена, живуща в с. Куртово Конаре, съобщиха от пресцентъра на Апелативна прокуратура-Пловдив. Около полунощ снощи, след като не се появила на обичайното място, откъдето тръгвала на работа, в близост до дома, в който живеела в село Куртово Конаре, е била намерена убита 26-годишна жена. Незабавно след получаване на сигнала, е бил сформиран екип от разследващи от ОД на МВР – Пловдив и ГД „Национална полиция”, като действия по разследване и оперативно-издирвателни действия по установяване на извършителя са извършвани през цялата нощ и продължават към момента.