Риби: Днес заложете на новите идеи и на решения!

28

Овен

Не е във ваша полза да сте прекалено доверчиви, инатливи и да не се изкушавате да флиртувате. Преди обед срещите и деловите разговори са успешни. Независимо че сте доволни от срещите, които сте планирали за този ден, предпазливостта не е излишна.

Телец

Няма да е във ваша полза да обсъждате сделки или да поставите подписа си под тях. Не е ли по-добре да забравите за деловите си работи днес и да разпуснете, ама както вие си знаете.

Близнаци

Тези от вас, които са решили да пътуват днес, да избягват запознанствата и да не разчитат много на късмета си, а да бъдат внимателни. Ако се налага да работите, то успехът е с вас. Не се поддавайте на изнудването за провеждането на среща с делови партньори.

Рак

Не разчитайте изключително много на късмета си днес, а се заловете здраво за работа. Днешният ден ви позволява да пътувате и да провеждате разговори и преговори за бъдещо сътрудничество. Късметът може да ви изневери, само ако решите да вървите срещу съдбата си.

Лъв

При интелектуална работа – разсеяност. Не е ли по-добре днес да си почивате активно, отколкото да решавате проблемите си. От една страна, сте разочаровани от любимите хора, а от друга – ви очакват положителни промени, ако сте внимателни в думите си през този ден.

Дева

Стабилизирайте постигнатото и финансовото си състояние. Днес очаквайте разрешаването на важен за вас делови проблем или финансов въпрос. Нуждаете се от почивка, за да не навредите на здравето си, затова през целия ден е добре да си останете у дома.

Везни

Още от сутринта ще сте ядосани на ваши близки, които ви товарят с домашни задачи в този ден и по ваше мнение провалят нарочно плановете ви за деня. По-добре се огледайте и се заемете със служебните си ангажименти.

Скорпион

През този ден сте готови за трудови подвизи, а също и за нова любовна връзка. Предпазвайте се от разочарования. Късметът днес е на ваша страна. У дома си завършете започнатото, а вечерта се отдайте на активна почивка и развлечения.

Стрелец

Овладейте ината си, който днес вреди на личните ви отношения и ви носи самота, но също така блокира добрите ви възможности за успех в професионалната сфера. Не разкривайте плановете и мислите си пред конкуренти. Внимавайте и при подписването на договор, ако това се налага точно днес.

Козирог

Днес е добре в личен и материален план да се адаптирате към новосъздалите се обстоятелства. Постарайте се да не пренебрегвате потребността си да релаксирате пълноценно. Ден на радостни новини, на общителност и посещения от роднини и приятели.

Водолей

Опитайте се да проведете някои отдавна належащи разговори с родител, партньора в любовта или близък приятел. Вероятно част от вас ще се нуждаят от съвет, но няма да знаят към кого да се обърнат. Потърсете помощта на възрастен и мъдър човек.

Риби

Днес заложете на новите идеи и на решения, благодарение на които ще поставите ново начало в живота си. Конкретизирайте какви очаквания имате спрямо деловите си партньори, като не допускайте каквато и да било неяснота по финансовите въпроси.

Източник: kanal3.bg