Провокативното видео към новия хит на Гери-Никол достигна над 2 мил. гледания за седмица

48

Над 2 милиона гледания в Youtube има новата песен на Гери-Никол за по-малко от седмица след официалната й премиера във видео порталите.

Яката дупара, сега ша ва запаля, кой ши я бара, кой ши я бара?”. Това е лайтмотивът на новото четвърто парче на Гери-Никол “Готина и луда”, пише 24 часа.

То излезе навръх един от двата ѝ имени дни – на Никулден.

Под звуците на музиката и тези няколко думи певицата, която навърши 18 години в края на юли, тресе задните си части в туърк почти по същия начин, по който го прави Ники Минаж в клипа към песента си “Анаконда”.

Самото парче не се различава особено от предишните сингли на младата певица. Единствено по-различно бе първото – „Ела и си вземи”, което бе дело на Криско.

Тогава той участваше както във видеото, така и в песента.

Текстът на “Готина и луда” е в същия стил като другите две самостоятелни парчета на Гери-Никол. В текста дори има препратка към предишната песен I’m the Queen в думите: “I’m the queen, но ми го няма царя”.

Видеото обаче се различава от досегашните. То е дело на режисьора Александър Моллов.

Локациите на снимките за него са повече от 5, като най-внушителна е скална месност, над която се реят летателни балони. В един от тях е и самата певица, а мястото е Кападокия в Турция.