Изживей различен празник в най-приказното кътче на България (СНИМКИ)

77

Ако все още нямате представа къде да прекарате почивните дни или не сте сигурни, че сте избрали подходящото място – ние ще Ви помогнем с избора!

Подарете си бягство от града сред прохладната прегръдка на Рила!

Една тиха и спокойна гориста местност в източната част на Боровец е приютила хотел „Роял“ и едва ли има по-подходящо място за вашата почивка.

Местността е Широка поляна, намира се само на 3 километра от кабинковия лифт и със сигурност ще ви спечели с красивата си природа.

Прекрасната гледка към Рила и кристално чистият въздух са само част от предимствата на хотел „Роял“. Той е перфектният избор за едно вълшебно бягство от ежедневието – незабравима ски ваканция или разтоварваща почивка за Вас и Вашето семейство!

5-hotel-royal-nova-varna
Ако сте от хората, за които са важни положителните емоции, гостоприемството, уюта и високият стандарт, съчетан с изключителни цени – хотел „Роял“ е мястото, което на всяка цена трябва да посетите.
Хотелът посреща всеки свой гост с желанието да осигури един запомнящ се престой.

Какво прави хотел „Роял“ неповторим?
-Тук ще получите идеалното съчетание между перфектно местоположение сред красива природа, топло посрещане и професионално обслужване, елегантна и изискана обстановка, която ще ви потопи в своя комфорт.

Хотел „Роял“ Ви предлага лукс, съчетан с пленителната красота и спокойствие на местността „Широка поляна“.

6-hotel-royal-nova-varna
Хотелът е открит през януари 2015 г. след цялостно реновиране на сградата и е отворен целогодишно. „Роял“ предлага 22 двойни стаи и 4 луксозни апартамента. Всяка една от стаите, които хотелът предлага, има възможност за настаняване на трети възрастен човек или дете. Южното изложение на стаите разкрива спираща дъха гледка към Рила планина.

4-hotel-royal-nova-varna

1-hotel-royal-nova-varna

В хотел „Роял“ ще получите всичко необходимо за комбиниране на вашата почивка с фирмено мероприятие и/или тийм билдинг.
За вашият бизнес повод хотелът предлага конферентна зала с капацитет 50 човека. Залата е така проектирана, че да може безпроблемно да се разположи необходимата техника, свързана с бизнес нуждите на наемателите. Конферентната зала е уютна с естествена светлина и изглед към планината.
Хотел „Роял“ Ви осигурява приятен престой с положителни емоции и грижа за вашето здраве.
Хотелът разполага с фитнес център и сауна, лоби бар и просторна барбекю тераса.

9-hotel-royal-nova-varna

Ресторантът, предлагащ както национална, така и европейска кухня, може да задоволи всеки вкус с богатия си асортимент от храни и вина. Със своя капацитет до 100 души, хотелът е идеалното място за провеждането не само на фирмени мероприятия, а и за организирането на сватбени тържества, балове и всякакъв тип събития.

8-hotel-royal-nova-varna

7-hotel-royal-nova-varna
Посетителите разполагат с високоскоростен безжичен интернет на територията на целия хотел.
Специално за скиорите е на разположение трансфер до начална станция на ски лифта (през зимния сезон).
Това обаче далеч не е всичко! Ако сте с авантюристичен дух и приключенията са ви в кръвта, като гости на хотел „Роял“ можете да се възползвате от някои допълнителни услуги: екскурзии с професионален екскурзовод, пешеходен туризъм, конна езда, рафтинг, панорамна обиколка на Боровец с файтони, джип сафари, ски инструктори, разходка с моторна шейна.
За актуални промоции, пакети и отстъпки:
+359 876 55 00 10
+ 359 876 55 00 87
hotelroql@abv.bg
http://royal-borovets.com/

*Спонсорирана публикация