Изчезнал мъж е намерен в колата си в река Струма (ВИДЕО+СНИМКИ)

38

Най-вероятно е паднал на остър ляв завой

46-годишният Християн Х. от град Кюстендил, изчезнал рано в петък през нощта на път от Петрич за Кюстендил бе открит днес мъртъв в падналия в р. Струма лек автомобил, предаде БГНЕС.

Сигналът за паднал по таван в река Струма край Е-79 лек автомобил е подаден към 11 часа днес. Колата е открита на острия завой на изхода на Кресненското дефиле, където тази година катастрофираха три товарни автомобила. Водачът на единия от тях бе заклещен, вадиха го близо 45 минути. На същото място румънски ТИР се обърна и уби над 100 прасета, а друг разсипа товар-хартия.

Всички те обаче катастрофираха, движейки се от Симитли към Кресна. Издирваният кюстендилец в 3 часа в петък сутринта тръгнал от Петрич с лекия си автомобил за Кюстендил. След като до вечерта не се бе прибрал, вчера същият бе обявен за издирване.

Най-вероятно на излизане от острия ляв завой, Христов е излязъл от пътя, минал е през стария път, спуснал се е по ската и паднал по таван в реката. Стъклата на автомобила са били счупени, а той е ползвал предпазен колан. Явно не е успял да излезе, а водата го е заляла веднага. Възможна е и травма на главата, но това ще установи аутопсията.

Колата бе извадена от река Струма към 12.15 ч., след което започна оглед от следователи, след което тялото на загиналия бе транспортирано за аутопсия от съдебен лекар.

kola3
Снимка: БГНЕС
kola456
Снимка: БГНЕС