Настаняват незаконни имигранти в Кресненско, готвят се протести

25

Министерски съвет е взел решение да настанява незаконните имигранти на Стрелбището в с. Сливница общ. Кресна. Област Благоевград е включена в част втора от зоната на риска. Като в с. Сливница, общ. Кресна вече е решено да се отвори център за настаняване на имигранти, като се изгради палатков лагер на Стрелбището в село Сливници № 0409 на министерството на отбраната, което включва 138,977 дка площ, съобщава Пиринско.ком.

По думите на Николай Йовев, „Национална Съпротива – дивизия Благоевград“ , населението в района се подготвя за протестни действия.

„Тревожен e факта, че село Сливница не е единственото избрано място на територията на област Благоевград. Има документи, в които се споменават с. Игралище, общ. Струмяни, Симитли и край граничните градове Гоце Делчев, Сандански и Петрич. Като изключим, че подмяната на населението е национално предателство, което е застрашава националната сигурност, то е опасно и заради това, че на местно ниво се създават предпоставки за възникване на конфликти заради културните различия и увеличение на престъпността. В Европа масово се наблюдава увеличение на престъпността със стотици хиляди повече, от преди да започне имигрантският процес, добави Николай Йовев.

„Цялата държавна и местна администрация работи срещу българските граждани и прави ясна заявка, че дори да бъдем изнасилвани, убивани, грабени и заплашвани, ние нямаме право да се жалваме, защото ще бъдем съдени по най-различни точки от наказателния кодекс. В България вече на няколко пъти виждаме как имигранти колят някого. Ако искате да се убедите, просто се разходете по Лъвов мост и ще видите как тези престъпници посягат към хората, които преминават през центъра на София. В Харманли е страшно. Хората не излизат вечер и биват тероризирани от тези, които са настанени в лагера“, каза още Йовев.

„В Европа тече процес на ислямизация и никой не може да се скрие от него, единственото решение е да се окаже съпротива срещу статуквото, което ни го налага, защото те са страхливци и се крият по всевъзможен начин, за да не лъснат имената им, а ние трябва да правим точно това. Да се вдигаме на протест и да посочваме имената на кметовете и съветниците, които го правят“ добави още националистът.

Посочи, че се очаква България да приеме около 200 хиляди имигранти.

„Българското правителство е единственото в Европа, което при преговорите за разпределянето на квотите за прием на имигрантите – не посочи таван! Това ще рече, че всяка една държава без България, определи до колко имигранта може да приеме. Някои казаха 1000, други 5000 хиляди. В такъв случай, ние ще приемем всички останали и ще станем бунището на Европа. За сега се изчислява, че това ще бъде около 200 хиляди. Сами си представете какво значи това за малка страна като нас. Не трябва да забравяме, че имиграцията все още продължава и се очакват още поне толкова да влязат в Европа, което ще рече, че до няколко години трябва да очакваме и втората пратка ислямисти. Само за няколко години те ще са почти половин милион, а след още няколко, благодарение на популацията им, ще станат точно милион и националният и расов облик ще бъде променен завинаги и ние отново ще бъдем под ислямско робство целящо да ни унищожи. Затова искам да помоля хората да спрат да вярват на красивите думи на депутати, а да помислят и да съдействат в тази битка, защото ние заедно трябва да защитим нашият край. разселването се урежда с подзаконов акт – наредба, за да бъде заобиколен българският парламент, завърши Николай Йовев от „Национална Съпротива – дивизия Благоевград“.