Голям мечок „ожени“ влюбена двойка в Русия (СНИМКИ)

385

Сватбата на двама московчани се превърна в една от най-необичаните за годината, след като на нея присъства мечокът Степан. Животното, издокарано с черна папийонка, се държа много професионално на венчавката, позира за фотосесия и дори получи „целувка“ от булката, пише „Дарик“.

Сватбените снимки обиколиха световните медии и превърнаха Степан в сензация.


30-годишните Денис и Неля поканили мечока на сватбата си. Той дори „държал за ръце“ младоженците докато изричали обетите си.

Булката и женихът признават, че мечокът е направил сватбата им още по-незабравима и се радват, че са сбъднали своя мечта. Те все пак били леко уплашени, защото макар да е любвеобилен, Степан все пак е животно и в този смисъл е непредвидим.


Мечокът е осиновен като малък от руската двойка Светлана и Юрий Пантелеенко. Едва на три месеца той е изгубил майка си е бил открит от ловци в гората.

Стопанката му описва мечока като изключително дружелюбен и социален, а любимото му занимание е да се изляга със семейството на дивана вечер, докато Светлана и Юрий гледат телевизия. Мечокът изяжда всеки ден големи порции риба, зеленчуци и яйца.