Anonymous предупреждават света: „Третата световна война идва съвсем скоро“ (ВИДЕО)

15

Хакерската група Anonymous публикува видео, с което изтъкна много голямата вероятност за избухване на трета световна война. Хакерите предупреждават, че WWIII е съвсем наблизо, позовавайки се на различни събития в Русия и Китай, пише „kaldata.com“.

Навярно всеки човек има собственo мнение за третата световна война. Мнозина считат възможността за нейното избухване за твърде пресилена, а други считат, че тя ще дойде съвсем скоро. Хакерите от Anonymous споделят своето виждане, че WWIII е по-близо от всякога. По този повод те публикуваха свой видеоклип със събрана по най-различен начин информация, с който показват изключително голямата вероятност за възникване на World War 3.

Какво стои в основата на тази мрачна прогноза? Един от основните моменти е натрупването на военни сили и техника в Полша от страна на НАТО. Това е най-голямото струпване на военни сили пред руската граница от Студената война до днес.

Според друг военен доклад, цитиран от Anonymous, Русия е тренирала и обучила 40 милиона военни и цивилни за защита от евентуална ядрена или биологична война.

От друга страна, китайският военен министър наскоро каза, че се води подготовка за „народна война по море“. Той допълни своето изказване с информация, че Китай разработва и тества нови ядрени оръжия.

Във видеото е вмъкната и информация на САЩ, че Китай тества нова балистична ракета, която е в състояние да достигне всяка точка на планетата в рамките на 30 минути.

Досега никои хакери не са казвали нищо подобно.