Поведението на Жана Бергендорф може да ѝ изиграе лоша шега

73

В немилост ще изпадне скандалната певица Жана Бергендорф след излизането си от къщата на „ВИП брадър“. В това са убедени приближени до изпълнителката на „Самурай“, а причината е повече от ясна – тя така и не оправда доверието, което за пореден път й гласуваха нейното семейство и продуцентите от „Вирджиния рекърдс“. Според хора от музикалните среди дори кариерата й е поставена под голям въпросителен, тъй като шефката на звукозаписната компания Саня Армутлиева не била особено доволна от представянето на Бергендорф в риалити формата, пише „България днес“.

Въпреки предварителните си разговори с нея да се държи по-спокойно, зряло и без изцепки Бергендорф тотално забрави за напътствията на своята повелителка и започна да го кара през просото – пиене на алкохол от обяд, караници с останалите съквартиранти, плюс псевдолюбовна история с артиста Явор Бахаров (Бергендорф не е разведена и все още живее със съпруга си – датчанина Стефан, бел. авт.).

„Преди няколко години, когато Бергендорф изгря на музикалната сцена с участието си в „Х фактор“, певицата светкавично се превърна в безспорна любимка на Саня. Има както сценично поведение, така и голям гласов капацитет. Тя е роден артист, с лекота може да изпълни изключително трудни песни. Проблемът се корени единствено и само в нейния буен нрав и характер, а скандалите, в които Жана успява да се набърка, значително охладиха отношенията й с Армутлиева“, коментират в артистичните съсловия.

Основателката на „Вирджиния рекърдс“ е пословично известна със своята стрикност и педантичност относно поведението на звездите си в публичното пространство. Саня Армутлиева настоявала изключително много на това нейните кадри да се държат подобаващо и класно в обществото, както и да влагат цялата енергия в развитието си. Затова нищо чудно Жана да не се вписва в изискванията на Армутлиева, която е считана за един от най-важните хора в развитието на родната музикална индустрия.

Друга любопитна подробност е, че Жана Бергендорф бе хваната да съчинява трогателно-сълзливи истории от детството си, с които да спечели съчувствие от зрителите и останалите обитатели на къщата. Пред камерите на Големия брат тя сподели, че като малка е била малтретирана от любовниците на майка си Анета. Мъжете на родителката й са я пребивали системно, каза тя с треперещ глас на останалите участници в шоуто. Нещо повече, по думите й е прекарала цели 4 години в сиропиталище.

Оказа се, че това изцяло е плод на нейното въображение. Жана е посещавала училище и никога не е била в дом за деца, изригнаха неотдавна нейни съученици. „Майка й Ани и нейната сестра Ади не заслужават да чуват подобни клевети, изречени не от кого да е, а именно от самата Жана. Те са хората, които винаги са били зад гърба й и са я подкрепяли в трудните моменти, дори когато не е заслужавала приятелското им рамо. Дано осъзнае колко дълбоко разочарова и нарани най-милите си хора и това да послужи за урок в бъдеще“, коментира пред вестника запознат със семейните отношения на 30-годишната певица.

На 20 октомври Бергендорф ще навърши 31 години. Ако дотогава продължи участието си във „ВИП брадър“, тя ще бъде рожденичка в къщата на Големия брат, а нищо чудно продуцентите на шоуто да са й намислили специална изненада. Стефан Бергендорф от Дания, от когото преди 8 години Жана ражда момченце на име Леон, буквално има железни нерви и търпи стоически всички издънки на певицата.

Близки на семейството шушукат, че друг не би изтърпял поредицата от грозни скандали, сред които кръшкане с други мъже, употреба на наркотици, побоища и дори арест след причинена лека катастрофа.

Запознати твърдят, че Стефан наскоро е преместил целия си бизнес от родната си страна в България, само и само да е близо до Жана и да озапти фриволните й проявления. Детето им е ученик в София, като за русокоското се грижат основно татко му, майката на Жана и нейната сестра Ади. „Само този мъж обича истински скандалната Жана. Във всички останали връзки, които е имала, се е чувствала предадена и използвана“, категорични са приятели на Бергендорф.