Депутати се сбиха в Европарламента, единият е в болница!

27

Евродепутатът от Партията за независимост на Обединеното кралство (ЮКИП) Стивън Улф беше откаран в болница в Страсбург, съобщава Sky News, цитиран от NOVA.

Той припаднал, след като бил ударен по главата по време на среща на евродепутати от партията в сградата на Европарламента в Страсбург.

Според телевизия Sky News Стивън Улф, който е кандидат за лидер на ЮКИП, бил ранен, когато той и негов колега евродепутат напуснали мястото на срещата и се спречкали във външен коридор.

Улф получил удар с юмрук в лицето и се ударил в железен парапет. След това двамата мъже облекли отново саката си и се върнали в залата, а Улф припаднал малко по-късно извън нея. Медиците били повикани, след като той се оплакал, че е загубил чувствителност на едната половина на тялото си, и той спешно бил настанен в болница.

Лекарите се опасявали от мозъчен кръвоизлив, но няколко часа след инцидента в сградата на парламента, от ЮКИП публикуваха изявление на Стивън Улф.

„Скенерът показа, че нямам кръвоизлив в мозъка. Чувствам се по-щастлив и се усмихвам, както винаги. За всеки случай, лекарите решиха да ме оставят в болницата за през нощта, докато излязат резултатите от другите изследвания. Искам всички да знаят, че служителите на парламента, останалите депутати от ЮКИП и работещите в болницата си свършиха работата прекрасно. Грижите им за мен бяха изключителни“, се казва в изявлението на депутата.