Седмичен хороскоп 26 септември – 02 октомври

41

Овен
Включвайки се в работа за реализация на чужди планове, трябва адекватно да прецените своите сили и възможности, а истината е, че ще сте склонни да ги надценявате, а никак не е трудно да си дадете сметка за последствията от такава грешка. Бъдете много внимателни, сдържани, дипломатични и точни. В понеделник ще се наложи спешно да приключите с няколко важни задачи, а в четвъртък може да се окажете затрупани от работа. През този ден не трябва да показвате емоциите си пред другите. Почивните дни се постарайте да прекарате в тесен кръг с действително близки хора. Да губите енергия за чужди хора сега е просто непозволен разкош.

Телец
Причина за неуспех през тази седмица може да стане излишната доверчивост към информацията, получена във вторник. Прекалено дълго сте се държали добре и сте спазвали правилата. Време е да се освободите от вътрешното си напрежение, но го направете по такъв начин, че никой да не пострада. В сряда може да се повиши авторитета ви и влиянието, което имате над обкръжаващите.. Вероятни са нови творчески контакти и ще имате условия за плодотворна съзидателна дейност. Няма да е излишно да проявите повишено внимание към децата през почивните дни.

Близнаци
Седмицата може да донесе позитивни тенденции в много сфери. Запазете своите планове и намерения в тайна, ако искате те да се осъществят. В понеделник може да се окаже нужно да се изправите срещу нападки на недоброжелатели. Във вторник може да очаквате крачка към повишение и изкачване в служебната йерархия. Петък ще предразполага към успешни делови преговори За съботния ден си осигурете приятна компания, или идете на интересно място, някъде по-далече от ежедневното си пребиваване. Няма да съжалявате!

Рак
Постигнатото от Вас може да надмине всичките Ви очаквания. Готовността на много от колегите да Ви подкрепят може наистина да Ви изненада. Умението Ви да слушате, в комбинация с творческия Ви подход при възприемане на получената информация, ще Ви донесат успех и приходи. В понеделник и сряда може да бъдат успешни договори и важни сделки. Ако има достатъчно предпоставки за това, можете успешно да промените вида на своята дейност. При работа с документи бъдете съсредоточени и внимателни, и това ще се отрази положително на Вашата кариера.

Лъв
Ще се наложи доста напрегнато да работите, за да постигнете желания успех, но пък ще имате шанс да се издигнете в службата. Не се притеснявайте да проявявате смелост и настойчивост в любовните отношения. Сега сте в прекрасна физическа и интелектуална форма, и няма да е зле максимално да се възползвате от това. В сряда не губете време за спорове. Може да се разочаровате от отношенията с деловите партньори, тъй като техните позиции може да са в разрез с Вашите планове и очаквания. Най-важното е, да запазите спокойствие и да не си правите прибързани изводи.

Дева
Постарайте се да съотнасяте обективно своите претенции и възможности. През тази седмица далеч не всички възникващи въпроси ще можете да разрешите бързо, което на практика ще Ви дразни изключително много. В сряда делови контакти с доста по-възрастни хора ще Ви донесат успех, а в четвъртък действията Ви ще са особено ефективни, ако имате подкрепата на съмишленици. Делова среща в събота може да Ви открие нови примамливи перспективи. В средата на седмицата може би ще се наложи да се понатоварите с проблемите на Ваши близки.

Везни
Твърде вероятно е, през тази седмица да бъдете залети от изобилие на информация, в която ще Ви бъде трудно да се ориентирате и да отделите главното от второстепенното. С това може да провокирате конфликтна ситуация с колегите, а за момента хич не Ви е нужно такова нещо. Започвайки от сряда, ще можете като на игра да се справите с натрупалата се работа с документи. Постарайте се да не се доверявате прекалено на съветите на странични хора. Ще се наложи да отстоявате своите проекти и планове . Пътувания и командировки ще са успешни във вторник, но е крайно нежелателно да ги пренасяте за сряда. В събота се постарайте да не забърквате странични хора в семейните си проблеми.

Скорпион
Началото на седмицата ще е доста оптимистично, макар че някои Ваши планове вероятно ще претърпят корекция, но те ще дадат възможност за нови, по-реалистични цели. Във вторник ще са успешни деловите преговори и подписване на договори. Особено през първата половина на деня не пропускайте шанса за завързване на полезни запознанства. Отделяйте повече време на близките си хора, за да им дадете сили да се справят с онова, което им предстои. В четвъртък е по-добре да не вземате сериозни решения. Постарайте се да сдържате своите емоции и запазете душевно равновесие. А в четвъртък бързо ще се справите с текущите задачи. Почивните дни е по-добре да прекарате пътувайки – ще е приятно и интересно.

Стрелец
Силата Ви е в откритост доброжелателност – така и нервите Ви ще са наред, и всичко ще се подрежда така, както си трябва. Възможно е позитивно придвижване в много направления, но е задължително да пазите в тайна своите планове и намерения, ако искате те да се осъществят. Вслушвайте се в своята интуиция и тя ще Ви покаже път за решаване на много проблеми в личната и професионалната сфера. Старайте се да не се замесвате в решаване на чужди задачи и преодоляване на трудности, които не Ви касаят. Възможно е в сряда да откриете насочена срещу Вас интрига и да промените плановете си за действие, след което нещата вече ще са във Ваша полза.

Козирог
Не реагирайте на изискванията на началството съвсем емоционално – пазете своите нерви! Ще намерите дипломатичен начин за регулиране на спорния момент и на практика най-вероятно ще успеете да стигнете до нужното Ви решение. Във вторник се постарайте да намерите време за общуване с приятели, а сряда е благоприятен ден за важни дейности и организационни срещи. В четвъртък упорита работа ще Ви донесе бърз резултат, като може да разчитате на добър резултат и отлични шансове.

Водолей
Бъдете сдържани и разумни и не позволявайте да бъдете въвлечени в авантюра, свързана с чужди пари. Идеите и заниманията Ви ще бъдат поддържани от хората, които Ви заобикалят. Възможно е през тази седмица да се сдобиете с информация, потвърждаваща сериозността на Вашите планове. Втората половина на седмицата може да бъде посветена на пътувания, делови срещи и преговори. Работата ще Ви отнема много време а семейните задачи в следствие на това може да се окажат почти на последно място. Сдобийте се с нещо ново за сома, и настроението Ви непременно ще се подобри.

Риби
В понеделник не се поддавайте на провокации! Стиснете зъби и се опитайте да простите на този, който Ви е обидил, вместо да започвате безсмислена и непримирима борба. На работното си място ще се наложи да положите максимум усилия, за да останете на висота и в съответствие с изискванията. Не се разсейвайте и дръжте в полезрението си своята главна цел. Р сряда бъдете предпазливи и внимавайте много във всичко, което вършите. Четвъртък може да се окаже светъл и радостен ден, който ще Ви зареди с настроение. Най-добрия начин да си починете през неработните дни е, да отидете до морето, но работа ще свърши и всеки по-голям водоем.

Източник: lamqta.com