Кой е вашият талисман според зодията?

183

Всеки от нас има нещо, което носи със себе си за късмет. Талисманите ни носят повече увереност, вяра в сполуката, пазят ни от негативна енергия. Днес в рубриката ни „Всичко за зодиите“ споделяме как да намерите вашия талисман според зодията си.
Огнените знаци в зодиака (Овен, Лъв, Стрелец)
За да привлечете късмета към себе си, носете аксесоар, който е изработен от метал. Най-голяма сила имат тези талисмани, които са направени от благородни метали, като злато, сребро, платина. Финансов успех може да привлечете към себе си, ако под някаква форма носите зодиакалния си знак или аксесоари с акценти, изобразяващи монети.
Ако вашият талисман е под формата на пръстен, носете го на средния пръст на лявата ръка. Така ще привлечете финансов успех. Талисманите могат да се носят в чантата или да се поставят и в дома.

zodii (Small)
Земните знаци в зодиака (Козирог, Телец, Дева)
За да привлечете паричния поток към себе си, трябва да се доверите на силата на полускъпоценните камъни карнеол и родонит. Носете ги под формата на гривна или колие. Също така камъните могат да се закачат и на червен конец, но нишката непременно трябва да бъде от вълна или естествена материя.
Важно е тези камъни да бъдат носени постоянно, за да активират положителна енергия. За да подобрите финансовото си състояние, поставете тези камъни там, където държите вашите спестявания, може и в портфейла.
Когато ви предстоят важни финансови сделки, като теглене на кредит, покупка или продажба на недвижими имоти, винаги носете със себе си и талисмана. Поставете го в джоба си, когато се нуждаете от успех при бизнес сделки.
Въздушните знаци в зодиака (Везни, Водолей, Близнаци)
Ако сте родени под някои от тези зодиакални знаци, за вас подходящ талисман е този, който е изработен от кристал или стъкло. Формата също е от значение, когато искате да привлечете финансов успех към себе си.
Ако поставите в дома си малка стъклена или кристална пирамида, ще привлечете положителната енергия. Вашият талисман може да носите и като бижу. Така винаги ще бъдете уверени, а финансовите дела ще се случват много по-лесно.
Водните знаци в зодиака (Рак, Скорпион, Риби)
Това, което ще ви донесе късмет са предмети, които тематично са свързани с вода и изработени от сребро. Дами, за да привлечете финансовия поток към себе си, носете бижу във формата на рибка или русалка например.
За господата талисманът може да е котва или във формата на риба и да го носят закачен на ключодържателя си. Носете талисманите всеки ден със себе си или когато сте в затруднено положение. Златните рибки у дома също ще ви донесат късмет.

Източници: az-jenata.bg