Нагъл обир за 13 секунди в центъра на София (ВИДЕО)

17

Нагла кражба с разбиване на витрина е станал на ул. „Съборна“. За поредица от нагли обири в центъра на столицата сигнализира собственичка на верига луксозни магазини Милена Ибришева пред БТВ.

Обран е магазин, в който се продава стока, която не се предлага в друг магазин в България. „Това са 29 артикула на стойност 58 000 лева. Обирът е извършен за 13 секунди.

Стъклото е счупено с някакъв уред, с който само са го докоснали“, разкрива собственичката. Друга нагла кражба е била извършена от сградата на софийската митрополия, откъдето са изтръгнати медни улуци. Любопитното е, че на никой в центъра на София това не му е направило впечатление.

„За последната година имаме 6 обира. Включително имаме обир със задържане на персонала. Те влизат с качулки и казват на служителите да ме мърдат докато взимат оборота. Ние предоставяме записи и чакаме органите да си свършат работата“, разкри още Ибришева. Тя призна, че персоналът вече отива със страх на работа.

Собственичката смята, че подобни инциденти се случват в цялата страна и затова вече се правят и в центъра на София. Дързостта става все по-очевидна.