Ще раздават подаръци за малки и големи във Варна на 15-ти септември

51

Ден, изпълнен с много игри, томболи и безброй изненади очаква всички, посетили най-новия Office 1 Superstore във Варна! Ето какво предстои в деня на откриването – 15 септември:

За най-малките, от 15:00 часа, ще има забавни игри с много награди – дрон Go Clever, раници Faber-Castell, и какво ли още не…
Децата ще имат неповторимата възможност да се превърнат в истински художници – те ще рисуват върху текстилни торбички с материалите на “Импресия”. Изрисуваните торбички ще останат за малките артисти.

office1superstore-2 (Small)

office1superstore-3 (Small)

Освен това в деня на откриването подарък – ваучер очаква всяко дете. С него всички ще участват в томболата на Faber-Castell, в която има още награди!

office1superstore-4 (Small)

Още една томбола очаква и всеки посетител на новия Office 1 Superstore на 15 септември, направил покупка на стойност над 2.50 лв. с ДДС. Наградата ще бъде уикенд за двама в 5-звезден хотел в Боровец!

Допълнително, всеки клиент ще получи пакетен подарък Office 1 Superstore!

office1superstore-5 (Small)

office1superstore-1 (Small)

Обектът с площ от 1 500 м2 ще бъде най-големият в Североизточна България. Датата на официалното откриване – 15 септември – съвсем не е случайна. С началото на учебната година, денят символизира стремежа на компанията за постоянно развитие с поглед, устремен към бъдещето.

office1superstore-6 (Small)

Обектът разполага с голям бизнес център, в който се извършват многобройни копирни и рекламни услуги. В магазина на улица „Краков“ № 16 ще намерите над 7 000 артикула, сред които разнообразие от канцеларски материали, хартия и хартиени изделия, компютри и аксесоари, техника и устройства, храни и напитки и хигиенни материали. Ще откриете практични решения както за офиса и дома, така и за старта на учебната година.

ПОВЕЧЕ ИНФОРМАЦИЯ ТУК