Преслава последва един от важните съвети на баба Ванга

85

Само за няколко години една от най-известните ни певици Преслава котренно промени визията си. Тя отслабна драстично и това роди много слухове за нейното здравословно състояние. Изпълнителката ги разсея на няколко пъти, като издаде, че тайната на промяната е добрата храна и много движение, пише „България днес“.

„Абсурдно е да се твърди, че съм свалила изведнъж повече от 30 килограма. Отслабнала съм не повече от десетина кила, и то за дълъг период от време“, категорична е фолкаджийката. Тя споделя, че има страхотен апетит и обича да си похапва.

Ограничава се и се старае да има поне 5-6 но много малки хранения през деня, за да не трупа килограми. Активното спортуване е една от промените, които е направила. Преди години тя не е тренирала изобщо. Дори когато искала да отслабне, се изтощавала от глад, но пак без движение. Постепенно осъзнала, че няма да достигне желания резултат за дълъг период от време.

Без месо. Това е най-драстичната промяна в режима на Преслава. Тя е изхвърлила всичко мазно и споделя, че така се чувства доста по-добре. Още баба Ванга е казала, че месото не е храна за всеки ден. Самата пророчица не е вкусвала животински продукти, Баба Ванга смята още, че най-важното правило е човек да не преяжда. Този мъдър съвет следва и певицата. Макар вече да не топи килограми Преси е запазила режима на разделно хранене.