Хороскоп

Седмичен общ хороскоп 05 септември – 11 септември 2016

Овен
През тази седмица ще се наложи да забравите за своето мнение и принципи. Недейте да недооценявате силата на своята привлекателност: със нейна помощ сте в състояние да обезоръжите без много усилия доста опоненти. Няма смисъл да губите време и нерви в сплетни. Във вторник и четвъртък говорете по-малко, а повече слушайте. През почивните дни отделете повече време за семейството и дома си, и лесно ще се убедите, че Вашите близки Ви обичат и ценят.

 

Телец

Не е чудно, че ще се чувствате като вълшебник, защото желанията ви ще се осъществяват по някакъв демонстративно- чудесен начин. Всъщност основната Ви задача ще бъде да поискате, а другото ще се нареди само по себе си. Възможни са полезни и конструктивни срещи със стари партньори по бизнес, а и със стари приятели. На работа ще ходите с добро разположение на духа и голям запас от сили. Средата на седмицата ще бъде изпълнена с приятни грижи и суетня. Помнете, че от Вашето емоционално състояние и настроение зависи и настроението на близките Ви хора.

 

Близнаци
Настоящата седмица ще бъде изпълнена от поредица ярки и забележителни събития. Няма значение дали ще бъде дълго очаквано пътешествие с любимия човек, или заедно с приятели, или пък ще е изпълнение на отдавнашни желания и замисли. Ще бъдете сякаш във водовъртеж от разнообразни емоции и желания и единствените Ви проблеми ще са свързани с мисълта как да успеете за всяко място, и как за никъде да не закъснеете. В някои ситуации ще е сложно да проявявате дипломатичност , но поне се постарайте да сдържате своя гняв и раздразнение!…

 

Рак
Сега времето е прекрасно за творчество и това ще Ви даде възможност да реализирате много свои идеи и желания. За да сте господар на ситуацията, трябва да проявите решителност и инициатива. Придобитият нов опит ще Ви разкрие допълнителни възможности в професионалната сфера. Времето е подходящо за срещи с приятели, като може да се създаде ситуация, която да способства за разрешаване на отдавнашни проблеми.

 

Лъв
Любимата работа може да стане за Вас източник на жизнени сили, а и трябва да се има предвид, че Вашите отношения с началството и колегите са особено доброжелателни и хармонични. Във вторник най-добри резултати ще постигнете в това, към което се стреми душата Ви. В сряда не се отчайвайте от малките неуспехи, а продължавайте да се стремите към постигане на своята цел. В петък, поради самонадеяност, има вероятност да се окажете притиснати в ъгъла. През почивните дни отделете повече време за почивка, за да имате възможност да възстановите жизнените си сили.

 

Дева
Предстои Ви време, изпълнено с разнообразни срещи и приятни събития. Постарайте се да разкриете своя творчески потенциал. В четвъртък може да разчитате на помощта на приятели. Ако у Вас възникне чувство на протест поради смяна на мястото на някаква командировка, по-добре се откажете. Опитайте се да не се дразните от дреболии, а продължавайте упорито да се стремите към набелязаната цел. Постепенно облаците ще се разсеят и ще можете да видите нови хоризонти. Използвайте почивните дни за отдих сред природата.

 

Везни
Настоящата седмица и особено първата и половина, може да открие пред Вас изобилие от разнообразни възможности. Истината е, че прибързаността и недомислието са Ви особено противопоказни. Възможни с нови перспективни запознанства, които да Ви дадат зелена улица в личен план. Макар че в работата задачите ще идват лавинообразно, не забравяйте да си отделите и време за почивка, за , за да не паднете от крак от преумора. В края на седмицата се постарайте да не бъдете въвлечени в конфликтна ситуации и при всяко положение проявявайте благоразумие.

 

Скорпион
Може да откриете у себе си нови идеи, способности и възможности, които скоро да Ви донесат доста добри приходи и успех. Очаква Ви нов интересен проект или разработка с добри перспективи. Финансовата ситуация ще бъде стабилна. В понеделник и вторник се постарайте да бъдете по-търпеливи с близките си. Срещите и пътуванията обещават да бъдат интересни и полезни. През почивните дни ще се радвате на добро настроение и интересни срещи.

 

Стрелец
Още от началото на седмицата е желателно да избягвате контактите с хора, имащи негативно отношение към живота, тъй можете да се окажете под тяхното отрицателно влияние. На работното Ви място е възможна проблемна ситуация, но тя бързо ще се разреши. През втората половина на седмицата може да имате възможност за нова, интересна и по-изгодна работа, или нещо допълнително и временно, което да е доста добре платено. Ориентирайте се според ситуацията и помнете, че всички решения трябва да са добре обмислени. От сряда до края на седмицата времето е благоприятно за пътуване – както с развлекателна, така и с познавателна цел. През това време да подобрите и семейните си отношения, внасяйки конструктивни предложения.

 

Козирог
Ще Ви съпътства успех при решаване на финансови въпроси, а даже е възможно и да получите повишение в длъжност. Популярността Ви сред деловите партньори ще нарасне неколкократно. Търговската жилка и умението да намирате общ език с подходящите хора, ще си кажат думата през тази седмица. Ако не намалите оборотите и продължите да се трудите неуморно, ще получите солидно финансово възнаграждение. Важното е да не се самозабравите и да не започнете да гледате на материалните блага като на най-важното в живота. Не се опитвайте да трупате пари! В момента е най-добре онова, което имате, да похарчите за домашните си. Толкова е приятно да се правят подаръци!… За да укрепите своите позиции в семейството, е нужно да прекарвате повече време в къщи.

 

Водолей
За да не загубите набраното темпо, постарайте се да анализирате критично постъпващите предложения и новата информация. В противен случай работите могат да забуксуват. В сряда ще сте склонни да отправяте нелепи обиди към хората, които Ви заобикалят, и то буквално без причина. В петък ще е важно да проявите своите лидерски качества.

 

Риби
Седмицата ще бъде изпълнена с изненади и неочаквано стечение на обстоятелствата. Може да Ви бъде предложено обучение в нова професионална сфера и ако мобилизирате своите сили, успехът Ви ще бъде гарантиран. Във вторник и петък ще бъде добре, ако не се мяркате без нужда пред очите на шефовете си. Постарайте се да поусмирите своите амбиции.

 

Източник: lamqta.com

Leave a Comment
Сподели
Публикувано от
Дарин Попов

Скорошни постове

  • България

Какво да купите за подарък за Деня на Майката?

Празнуването на Деня на Майката може да се проведе по много различни начини, но е…

преди 1 месец
  • Спонсорирани

Мъжките суичъри в дамските тоалети – вижте защо са толкова популярни

Суитшъртите са толкова удобни и универсални дрехи, че може би ще искате да имате няколко…

преди 1 месец
  • Спонсорирани

Пазарувай от вкъщи бързо и удобно

Развитието на дигиталния свят бележи промени в редица аспекти от живота на хората и предоставя…

преди 2 месеца
  • Спонсорирани

Маркучи за въздух: Какво трябва да знаем и как да изберем?

Маркучите за въздух са важен компонент, който има множество индустриални и домашни приложения. Те са…

преди 4 месеца
  • Спонсорирани

Обувки за детската градина: Осигурете комфорт и безопасност за вашето дете

Като родители ние винаги искаме най-доброто за нашите деца, особено когато става въпрос за тяхното…

преди 10 месеца
  • Спонсорирани

Защо да наемем компактна кола за краткосрочно пътуване

Наемането на автомобил за кратко пътуване предлага редица ползи, особено когато разполагаме с ограничено време,…

преди 10 месеца