Седмичен хороскоп за 15 август – 21 август

20

Овен
В началото на седмицата ще се наложи доста упорито да работите, за да можете да постигнете онова, което желаете. Вслушайте се в гласа на интуицията си и намерете общ език с шефовете, и тогава ще имате възможност да се издигате. Добре ще е да се откажете от далечни пътувания в четвъртък и петък, защото е твърде вероятно да се разочаровате и надеждите Ви да не се оправдаят. Към края на седмицата се пазете от интриги, които може да се появят около Вашата персона на работното Ви място.

Телец
През тази седмица по отношение на финансите за Вас няма да има дребни разходи, затова се старайте всичко да пресметнете и премислите. В понеделник и сряда се старайте да си сътрудничите с хората около Вас, защото те ще могат много да Ви помогнат със своите съвети. В четвъртък ще са Ви необходими строгост и повишено внимание при работа с всякаква информация. През втората половина на седмицата на преден план могат да излязат семейни проблеми, а в петък обстоятелствата може така да се стекат, че най-сетне да можете да покажете на какво сте способни.

Близнаци
През тази седмица сериозността не трябва да е Ваш стил. Не говорете за онова, което правите, а просто го вършете. Ако в понеделник положите малко повече усилия, ще постигнете добри резултати практически във всичко. Сряда също ще бъде за Вас един успешен ден. Много е важно да не допуснете да мислите само за своята работа – спомнете си и за семейството, и за любимия човек. През почивните дни бъдете заедно и намерете решения на натрупалите се въпроси.

Рак
Сега, както никога до сега, ще Ви е нужно здравомислие , за да запазите душевното си равновесие и да решите възникващите проблеми. Ценете и използвайте онова, което имате и бъдете благодарни за подаръците на съдбата. В понеделник е желателно да не планирате важни мероприятия и постепенно да навлизате в процеса на работа, особено ако това е първия Ви работен ден след отпуск. Във вторник и сряда е желателно да действате съвестно и неотклонно за реализация на своите планове, защото ако започнете по-късно, може и да не успеете. Неделният ден е оптимално време за правене в личен план проекти з за бъдещето, както и за първи крачки за тяхната реализация.

Лъв
Като цяло седмицата може да се окаже изпълнена с грижи и суетня. На първо място се заемете със задължителните работни задачи, а другите просто отложете за по-късно. Не критикувайте и не обсъждайте методите на работа на преките си ръководители и на колегите – това може да се отрази зле на Вашата репутация. В четвъртък не пренебрегвайте съветите на приятелите. Събота е един от най-благоприятните дни на седмицата и всичко, с което се заемете, ще Ви се удава лесно, особено ако се отнася за придобиване на нови знания.

Дева
На този етап е много важно да не бързате! Анализирайте създалата се ситуация от всички страни. Това ще Ви икономиса и време и сили, които бихте загубили за безсмислени и трудоемки занимания. Четвъртък е хубав ден за творческа и интелектуална работа. Много е важно, да бъдете точни. За срещи най-подходящо е времето в петък вечер. В събота е крайно нежелателно да работите, но почивката може да бъде активна.

Везни
Ще имате успех в предлагането на нови идеи и внедряване на нови разработки – ще се радвате на подкрепата както на колегите, така и на онези, които са от по-висши инстанции. В сряда пазете отношенията си със своите близки от обиди и недоразумения. Ако в тях нещо се развали , ще бъде трудно да се оправи. Четвъртък е подходящ ден за публични изяви, а неделният ден е време за правене на планове, свързани с нови проекти.

Скорпион
През започващата седмица може да се окаже че имате интерес към всичко, което Ви заобикаля. Твърде вероятно е, да успеете да определите мястото си в живота и да си дадете сметка какво при това положение е важно, и какво няма значение. Точно през тази седмица всяка Ваша инициатива има шанс да се окаже резултатни на практика най-смелите Ви мечти може да се окажат реалност. Ако не мързелувате, има вероятност да започнете да правите кариера. Може да разчитате на подкрепата на колеги и приятели.

Стрелец
През тази седмица не правете големи планове и не се опитвайте да решавате всички проблеми на един път. Резултатът ще бъде минимален, само ще положите куп усили, които може да употребите за нещо по-полезно. Осен това е твърде вероятно да подразните заобикалящите, ако ги увлечете в своята бурна, но за съжаление безполезна дейност. По-добре точно планирайте живота си през тези дни и определете най-важното, а след това се занимавайте с него и само с него.

Козирог
Колкото се може по-малко се вслушвайте в съветите на обкръжаващите, а повече се доверявайте на собствената си интуиция. Ако се каните да излизате в отпуск, е добре да направите това от понеделник, за да може да намерите място и за Непланираните събития. Ако настоящата седмица бъде работна за Вас, тя ще е изпълнена с грижи и не винаги – с приятни изненади. Ще се наложи да проявявате завидно търпение и да показвате умение да вземате неудобни за много хора решения.

Водолей
Ако отпускът Ви сега започва, много е важно да си изберете комфортно и уединено място, но най- важното е, да а не се лишавате от романтизъм. При положение че сте на работа, тя ще бъде много и за съжаление съвсем не разнообразна. Затова една от най-важните Ви задачи за седмицата е внимателно да разгледате предстоящите дейности и да прецените за какво биха Ви стигнали силите, и за какво –не. Крайно време е, да се научите да отстоявате своите интереси. Събота е хубав ден за излизане извън града, но се опитайте да пропуснете ненужните срещи и контакти.

Риби
Седмицата е благоприятна в много отношения и важното е, че започват да се осъществяват голяма част от заветните Ви мечти. На работното място всичко върви успешно и няма да е зле да се постараете да не разрушавате тази тенденция. Понеделник за Вас ще е ден, свързан с повишаване на работоспособността и можете да успеете с много неща, стига да имате желание. В края на седмицата мобилизирайте всичката си енергия за оправяне и подреждане на собствения си дом. Учете се да слушате и да четете между редовете, за да можете да получавате важна информация, която ще Ви бъде от полза.

Източник: lamqta.com