Седмичен хороскоп за 8 – 14 август

58

Овен
Първата половина на седмицата е доста вероятно да премине в работна суета и домашни грижи. От четвъртък ще се наложи да работите много и то доста упорито, систематизирайки огромното количество натрупан материал. Това може да не изглежда особено интересно отстрани, но за Вас ще се окаже завладяващо и увлекателно. Резултатите ще бъдат много неочаквани и ще доведат до появата на примамливи перспективи, свързано с издигането Ви в служебната йерархия.

Телец
На този етап новите дейности, проекти и предложения ще дойдат навреме и ще открият път за конструктивни промени. Не е изключено да се появи възможност за повишаване на социалния Ви статус. Във вторник не вземайте важни решения сами, а се посъветвайте със своите близки. В четвъртък направете анализ на отношенията си със заобикалящите, за да не се окаже, че се намирате в задънена улица. Ако всичко изглежда съвсем не така, както би Ви се искало, простете старите обиди и помислете за нова съвместна дейност.

Близнаци
На работното място ви ценят и не се очертават никакви проблеми в общуването с колегите. През втората половина на седмицата ще се разкрият нови перспективи, свързани с работата. Реализацията на отдавнашни идеи може да Ви донесе морално и материално удовлетворение. В петък е добре да приложите творчески подход, нестандартни възгледи за нещата и острота и бързина на разсъжденията. През почивните дни ще се наложи да отделите много време на домашните задължения и въобще не се надявайте на пълноценна почивка.

Рак
Старайте се да се ориентирате в нещата и да си дадете сметка кое как е, като се оставите да вървите “по течението“. Това ще Ви даде възможност да решите, каква позиция е по-добре да заемете в момента и каква да бъде бъдещата Ви посока на развитие. В момента не е добра идеята да се отцепвате от общия фон на колектива. Не се надявайте на особени достижения. Предстои Ви рутинна работа и всичко останало ще замре, сякаш в очакване на нещо. За да не се създаде угнетяваща обстановка в дома Ви, трябва от четвъртък нататък да проявите максимална тактичност и доброта. В неделя ще успеете да намерите решение на голяма част от наболелите проблеми.

Лъв
Така ще се стекат обстоятелствата, че ще се наложи периодично да преработвате част от нещата, връщайки се към отложените задачи и дейности поради непредвидени обстоятелства. Трябва да се концентрирате, за да насочите всичко в изгодна за Вас насока. Постарайте се да спазвате някаква логическа последователност в своите действия. Не е задължително да вземате участие във всичко, случващо се в непосредствена близост до Вас. В края на седмицата може да възникнат проблеми, свързани със семейството.

Дева
Едно е истина – настъпва време за промени. От работата ще Ви бъдат направени много интересни предложения и само не трябва да бързате с вземането на решения. При голямото изобилие на примамливи перспективи не е изключено да изпуснете нещо важно. При общуването с деловите партньори внимавайте за думите си. Ако чуете критика не бързайте да се обиждайте, а си направете съответните изводи. В събота е възможно да получите ласкателно и изгодно предложение, от което няма да е толкова лесно да се възползвате, както би Ви се искало….

Везни
Настъпва благоприятен период за планиране и обмисляне на бъдещи дейности, особено за отпуск(ако, разбира се, вече не сте го ползвали). В личния си живот се постарайте да не правите от мухата слон и избягвайте бурните емоции. На работното си място ще се наложи да действате независимо от всичко и дори без да се съобразявате, че нарушавате създадения порядък на нещата. Заобикалящите ще са настроени към Вас по друг начин и ще поддържат голяма част от онова, което правите. Всички дейности, свързани със секретна информация и липса на гласност се постарайте да приключите до събота. През почивните дни ще се стремите към усамотяване, но дали ще може да го направите, е друг въпрос.

Скорпион
Може би Ви очаква седмица на размисъл, свързана с приключване на започнатите дейности. Не се поддавайте на случайно нахлули тъга и униние – те няма да са дълготрайни, защото случващите се с Вас събития ще са изключително позитивни. Ако се обърнете с някаква молба към прекия си ръководител, тя непременно ще бъде изпълнена. Във вторник и сряда случващото се около Вас ще Ви зарадва и от сълзливото настроение няма да остане и следа. Четвъртък е подходящ ден за пътувания и командировки, а и това е подходящия момент за разрушаване на старото и за създаване на ново. За компенсация на недостига ви на общуване през почивните дни си организирайте срещи с приятели и роднини, или си поканете гости.

Стрелец
Хубаво би било да поразмислите и да съпоставите причините и следствията във Вашите жизнени ситуации. Не си заслужава да вземате прибързани решения и да се смятате за жертва. Бъдете разсъдливи и настойчиво работете за своето бъдеще. Още от вторник започнете да действате, защото след това ще Ви бъде трудно да наваксате. В петък се постарайте да не се задържате на работното си място след приключване на работното време и побързайте да се приберете у дома. Така ще имате възможност да прекарате вечерта в спокойна и комфортна за Вас обстановка.

Козирог
Първата половина на седмицата ще се характеризира с ходене по висшестоящи инстанции. Ще се наложи да защитавате и отстоявате своите постижения. Не е желателно през работно време да разговаряте дълго по телефона. Това ще се отрази на работния Ви ритъм, ще Ви дезорганизира и освен това може да предизвика недоволство у колеги и шефове. Идеите и плановете Ви както за работа, така и у дома ще бъдат успешни, а това ще Ви донесе увереност в собствените сили. С каквото и да се захванете, просто няма как да не успеете! Четвъртък и събота с най-благоприятни дни за започване на нова дейност.

Водолей
Сега е време да определите каква е Вашата главна цел и да направите всичко възможно, за да се опитате да я достигнете. През първите два работни дни пред вас може да се разкрият нови хоризонти в кариерен и любовен план. В сряда са възможни някакви проблеми, свързани с юридически инстанции, като същността им ще е от близкото минало, но с които по един или друг начин ще успеете да се справите. Близките Ви хора ще проявяват грижа и внимание и на помощта им ще може да разчитате във всичко, което всъщност много ще Ви радва.

Риби
За Вас тази седмица ще бъде изпълнена със срещи и разнообразни събития и ще е подходяща както за почивка, така и за трудова дейност. Каквото и да правите, не забравяйте за приятелите – те може да се нуждаят не само от внимание, а и от помощ. Не правете нищо, ако нямате желание за него. Дори и да се опитате да го направите през сила, нищо няма да се получи, а резултатът, меко казано, ще бъде плачевен. Най-благоприятни дни за Вас през седмицата ще са вторник и неделя.

Източник: „lamqta.com“