Да прелетиш 7000 километра, да чакаш 10 дена любовта на живота си и накрая…

28

41-годишен холандец прекара 10 дни на китайско летище в очакване на своята виртуална любима, съобщава телевизия BBC, цитирана от Нова телевизия. Питър Сарк се запознал с 26-годишно момиче от Китай преди два месеца благодарение на мобилно приложение. Той се влюбил в нея и решил да я посети в родината й.

Той си купил самолетни билети и заминал за Китай, но когато кацнал нямало кой да го чака. Мъжът отказал да напусне летището в град Чангша и прекарал 10 дни там. Накрая бил толкова изтощен физически, че трябвало да бъде приет в болница. След като някои китайски медии разказали историята му, виртуалната му любима споделила и нейната версия.

„Един ден той ми изпрати снимка на самолетни билети и аз реших, че се шегува. След това не ми писа нищо повече”, споделила младата жена. Тя признала, че по времето, когато той е пристигнал в Китай, тя си е правила пластична операция в друга провинция на страната и телефонът й е бил изключен. Момичето учудено попитало: „Той не знае ли, че всичко в Китай е фалшиво”. Момичето все пак съобщило, че има намерение да се срещне с 41-годишния мъж, след като състоянието му се подобри.

Източник: marica.bg