Седмичен хороскоп за 25 – 31 юли

42

Овен

През тази седмица ще сте заети предимно с работата си. Имате обаче въпроси за решаване с вашата половинка и прекалената ви ангажираност в офиса може да изглежда като избягване на важните въпроси за решаване. Затова още в понеделник планирайте в кой от дните да седнете и да обсъдите нещата. Ако живеете от скоро заедно изберете място навън, където да се чувствате на неутрална територия. Най-добре е да направите това през почивните дни, но ако усещате, че няма да издържите до тогава изберете сряда. Във вторник се опитайте да не проявявате безпочвена ревност. Изобщо тази емоция доста ви пречи в отношенията. Със съвсем малко усилие може да имате безоблачен личен живот. В петък не пропускайте да се обадите на родителите си.

Телец

Тази седмица е подходяща за взимането на отговорни решения. Имате хъс и желание, ако сте преценили и финансовите си възможности няма какво повече да чакате. Отлагането и колебанието ще разстроят половинката ви и може да доведе до конфликт. Най-рисков ден от седмицата е четвъртък. В сряда бъдете готови да останете до късно на работното си място, за това вечерта се постарайте да отделите повече време на партньора си, като покажете, че искрено се вълнувате от това, което го интересува. Всички разногласия ще се решат най-лесно в петък. Ако все още не сте намерили своя човек не отказвайте излизане през почивните дни. Очаква ви съдбоносна среща.

Близнаци

През тази седмица ви очакват много вълнения, свързани с преобразяването на дома . Вие сте човек с вкус, но сега е важно да обърнете внимание и на ефективността на това, което искате да закупите. В противен случай рискувате да се сдобиете с нещо красиво, но не и функционално. В работата сте постигнали много и имате желание да намалите темпото. Точно сега обаче не бива да си го позволявате. Някой дебне за най-малката погрешна стъпка от ваша страна. Съществува опасност да бъдете наклеветени. Дръжте се достойно и хладнокръвно и нищо няма да ви засегне. Романтичните моменти ще трябва да оставите за почивните дни, като най-добре пътувате извън града, в който живеете.

Рак

Седмица, изпълнени с положителни събития очаква представителите на знака Рак. Онези от вас, чиято връзка е от скоро ще видят знак, че отношенията действително се развиват в правилната посока и придобиват все по-сериозен характер. Не се плашете, нали точно за това мечтаехте. Най-успешното време ще започне от вторник вечерта и ще продължи през целия ден в сряда. Четвъртък и петък са подходящи за планиране на бъдещи срещи и мероприятия. Активната дейност в тези дни няма да даде особени резултати. През почивните дни е добре да проявите повече съпричастност към любимия човек, като се въздържате от това да го критикувате . Съвсем скоро вие също ще имате нужда от неговата подкрепа в сходна ситуация.

Лъв

През тази седмица най-доброто, което може да направите е да простите. Дори половинката ви да не е била много внимателна и към чувствата ви сте се почувствали засегнати, обидата и цупенето не водят до нищо добро. Освен това може би вие сте дали някакъв повод за подобно отношение към вас. Дори това да е била прекалената ви толерантност покажете, че повече няма да се повтори, но по най-цивилизования начин. Опитайте се да се погледнете отстрани и ще ситуацията, в която се намирате ще ви се изясни. Ако имате нужда от разпускане не се колебайте да се обадите на свои верни приятели. Техните думи ще ви бъдат от полза и ще разберете, че всъщност нещата във връзката ви изобщо не са толкова страшни, колкото си ги представяте.

Дева

През тази седмица това, от което ще имате нужда е спокойствие. Точно сега не са ви по вкуса бурните страсти. Половинката ви обаче е на друга вълна и очаква същото от вас. Опитайте се да му обясните емоционалното си състояние. Всеки има право да се държи по начина, по който му харесва. Добре е да изясните тези неща в началото на връзката ви, за да няма безплодни обвинения на по-късен етап. Толерантността може да превъзмогне различията между двама души, които се обичат. Истината е, че сега ще имате повече нужда от тишина. Отхвърлете поканите за края на седмицата, тъй като ще ви натоварят. Почивните дни прекарайте у дома или на тихо място сред природата извън града. През следващата седмица обаче ще трябва да наваксате някои неща, бъдете готови.

Везни

През тази седмица ще имате доста препятствия за преодоляване или едно, но с със сериозна степен на значимост. Когато най-малко очаквате човекът до вас ще ви подаде ръка и подкрепи, въпреки че не го очаквате. Това че сте на различно мнение по някои въпроси, обаче не означава, че той не си дава сметка за това, от което имате нужда и е искрено готов да ви подкрепи. Не оставяйте това да премине „безнаказано.“ Приемете помощта му и отворете сърцето си за тази взаимност. Понякога съдбата ни поднася изненади и хора, които дори да не съвпадат с идеалите ни са способни да ни дарят с искрена и чиста любов.

Скорпион

Седмицата ще ви изпие силичките. Очаква ви много пътуване и движение. Възможно е да ви изпратят в командировка с колега, който не ви е безразличен. Обстановката ще предразполага за повече освободеност интимност. Помислете преди да се втурнете в това. С този човек ще се виждате всеки ден, а изобщо не е сигурно какво ще излезе от връзката ви. Не че е изключена, но нека не започва по този банален начин. Дайте си повече време за проверка и уверение в това, че не сте в плен на моментни страсти. В сряда очаквайте обаждане и новина, която може да се превърнат в истински подарък за вас. През почивните дни не оставайте в градската жега и суета, а изберете спокойствието и зеленината на гората.

Стрелец

В личния ви живот има някои сътресения, точно както стоят нещата в 99% от случаите с останалите хора. Стремежът към съвършенство първоначално е добре да бъде насочен към самите нас, а после да имаме претенции към останалите. Съвместния живот е низ от компромиси, а никой не е идеален . В противен случай би настъпила адска скука. Повтаряйте си тези истини и ако не сте жертва на тормоз, значи всичко може да се оправи с малко повече желание. Не загърбвайте служебните си задължения заради душевните ви терзания, защото в противен случай ще трябва да се потите на два фронта. Ако половинката ви ще отсъства дълго време от дома сега е най-подходящият момент да си вземете домашен любимец.

Козирог

Тази седмица ще имате доста работа… със себе си. Срещите и преговорите няма да са особено успешни сега, особено в понеделник. Дните са подходящи за извършването на анализ на близкото минало и набелязването на първите стъпки за бъдещи планове, особено за работещите в издателската дейност. На хоризонта, благодарение на ваши лични познанства, може да се отворят невероятни възможности. В личния живот забравете за ревността, тъй като това ще отдалечи още повече и без това резервирания напоследък, партньор от вас. През почивните дни се заемете с основно почистване от рано и отидете до магазина за продукти, тъй като е възможно да пристигнат неочаквани гости.

Водолей

Седмицата ще ви дари с много късмет. Вие сте трудолюбиви и може би няма да разберете, че там, където успявате Съдбата ви дава едно рамо. Иначе е просто невъзможно да постигнете тези върхове за толкова кратко време. Ваша лична заслуга е обаче куражът и решителността да се изправите пред всичко, което се изпречи на пътя ви. В средата на седмицата някой ще се опита да ви разколебае или предложи лесно решаване на даден въпрос. Не се подавайте. Благодарете и продължете, както сте започнали. От четвъртък ежедневието ви ще бъде обзето от любовно очакване, на което ще може да се насладите още в петък. През почивните дни си изключете телефона и бъдете само там, където вие и вашата половинка желаете.

Риби

През тази седмица ви е дадено време за вас самите. Опитайте се да обясните на половинката си, че ви е нужна тази свобода и това по никакъв начин не означава, че имате намерение да злоупотребявате с нея. Много е важно да се разхождате сами из улиците, да седнете в заведение, което вие сте избрали и да се почерпите с каквото ви душа иска, без да се съобразявате с когото и да било. Това ще въведе ред в мислите и желанията ви и ще ви даде сили, с които да се почувствате свободни и да продължите напред. Охладняването към партньора ви е временно, за това не бързайте да си вадите заключения и предприемате решителни стъпки.

Източник: „actualno.com“