Получавате безплатен лаптоп от Microsoft ако покриете едно условие

238

Всеки потребител, който в рамките на един ден не успее да обнови операционната система на компютъра си до новата Windows 10, ще получи от Microsoft подарък във вид на нов лаптоп.

За да станете собственик на безплатен Dell Inspiron 15 е необходимо не по-късно от 12:00 часа да занесете компютъра си в едно от представителствата на Microsoft, в което служителите от техническа поддръжка на софтуерния гигант до края на работния ден ще опитват да го обновяват до Windows 10.

Ако в този срок специалистите не успеят да обновят компютърната система до Windows 10, клиентът безплатно получава лаптопа Dell Inspiron 15. Важно условие на акцията е, че на потребителското устройство трябва да бъде инсталирана лицензна Windows 7 или 8.1, пише Kaldata.com.

Компютърът трябва да покрива минималните системни изисквания за работа с Windows 10. Но ако на този компютър все пак работи Windows 7 или 8.1, но той не удовлетворява минималните системни изисквания на Windows 10, Microsoft ще предложи на потребителя да утилизира неговия компютър, като в замяна ще получи купон за $150, който може да бъде използван за доплащане при закупуване на нов компютър.
Акцията ще се проведе от 27-и до 29-и юли, като засега се знае само за САЩ, но има информация, че аналогични акции ще има и в други държави.