Седмичен хороскоп за 20-26 юни. Кои зодии трябва да внимават със здравето и кои ще имат финансов успех?

48

Овен
Седмицата ще започне с желанието ви да давате повече. Това е добре за вас, защото се знае, че който дава и получава. Напоследък претърпяхте доста лишения, така че наградата ви ще е още по-сладка. Отношенията ви с любимия човек, ще са основани на взаимността, така че хармонията ще е пълна. Сряда ще е най-романтичният ден през седмицата, така че всички рози и пламък от свещи планирайте за този ден. Последният ден от работната седмица ще ви завари малко по-сприхави от обикновено, което е напълно нормално при натоварването, на което сте подложени в офиса. Вечерта не се насилвайте да правите чудеса от храброст, а прекарайте една спокойна вечер у дома или в любимото ви заведение, но на тишина. Почивните дни може да ви заварят в недобра физическа форма. В никакъв случай не употребявайте алкохол и не приемайте лекарства на своя глава. Ако имате оплаквания се посъветвайте с лекар. Възможни са изяснявания на отношения с роднини.
Телец
Началото на седмицата ще изведе на преден план въпроси, свързани с личния ви живот. Ще се радвате на внимание и грижи от страна на любимия ви човек. Не забравяйте да се реванширате. Във вторник е възможен конфликт с ваш приятел. Не се месете в личните проблеми на хората. Краят на седмицата може да ви донесе пътуване извън границата. През почивните дни ви очаква приключения с непознат/а. Избягвайте да се карате с децата. Предстои лятна ваканция и ще трябва да помислите сериозно върху това как да прекарвате времето си с тях и да сте спокойни, че се забавляват.
Близнаци
През първите дни на седмицата бъдете внимателни във финансово отношение. Сега не е време да подписвате договори. В средата на седмицата се пазете от случайни интимни връзки. Те няма да ви дадат очакваното удовлетворение, напротив. В края на седмицата някои от вас може да очакват развитието на отношения с човек, когото харесвате. Вероятно нещата няма да се развият по начина, по който сте си го представяли, но вие просто чакахте прекалено дълго време. Отпуснете се и се наслаждавайте на общуването. Опитайте се да прекарате почивните дни извън града, но се пазете от силното слънце и от жилещи насекоми.
Рак
Още в понеделник ви очаква приятен подарък от любимия човек. Денят е подходящ и за започването на преговори с хора, които вече са спечелили доверието ви. В сряда ще преживеете някои странни събития. Някои ще получат обяснение в любов, но така и няма да разберат от чия страна идва то. Други ще научат важна тайна. Почивните дни може да ви донесат емоция, свързана с чужденец или човек, който живее в чужбина. Не е изключено започването на съвместен бизнес с хора извън граница.
Лъв
Още в първите дни на новата седмица ви очакват добри новини в работата. Някои представители на знака може да получат повишение, при това напълно заслужено. Естествено е някои хора да ви завидят, за това бъдете внимателни, особено във вторник и сряда. В края на работната седмица може да получите неочаквани доходи, които не бързайте да харчите веднага. В личните отношения бъдете сдържани относно тайните, това важи най-вече за почивните дни, за да може да си починете пълноценно, а не да ги прекарате в неприятно изясняване на интимни въпроси.
Дева
Началото на седмицата може да ви завари с новини за ваши познати, с които отдавна сте загубили връзка, но сте запазили мили спомени. Във вторник може да преживеете известни недоразумения, свързани с членовете на семейството ви и по-конкретно децата. Сега трябва да обърнете повече внимание на дома. Чака ви много работа, която няма за кога да отлагате. През почивните дни може да поканите приятели, които хем да ви помогнат, хем да се видите за по-дълго време и прекарате страхотни мигове заедно.
Везни
Началото на седмицата ще ви подскаже, че е време на преосмислите ролята си в семейството ви. Не само вие извършвате важна дейност и допринасяте за домашното благополучие и точно сега е много важно да покажете, че оценявате и забелязвайте това. Не става въпрос да сте по-мили, това може да бъде разчетено като подмазване, но да давате шанс на другия на повече разбиране и почивка. В средата на седмицата здравето може да ви подведе. Не си мислете, че може да спите по три часа и да действате така, сякаш се придържате към нормален режим. Смяната на времето може да ви докара настинка или да се изостри алергия. Не пестете време да се посъветвате с лекаря си.
Скорпион
В началото на тази седмица е възможно да имате някои разногласия с близки хора или членове на семейството. Крайните позиции и мнение никога не са водили до нищо добро, така че от вас ще се изисква да направите някои отстъпки. Още в средата на седмицата ще разберете, че това наистина е било най-правилното поведение. В четвъртък самостоятелните представители на знака може да преживеят разтърсващо начало на нова връзка. Изобщо не си и помисляйте да послъгвате, действията ви ще бъдат разгадавани само по погледа. Друг бонус към седмицата е повишение на заплатата или появата на нов източник на доходи.
Стрелец
През тази седмица трябва да сте най-внимателни във финансово отношение. Точно сега е добре да си мълчите относно плановете ви. Ако искате да изненадате партньора си с голям подарък направете всичко възможно да запазите това в тайна. В средата на седмицата някои представители на знака ги очаква заслужено повишение. Не се главозамайвайте, защото доста бързо ще трябва да влезете в ритъм ида поемете тежестта на новите отговорности. Почивните дни, вероятно ще прекарате в ориентиране в новите ви задължения, но се опитайте поне един от дните да посветите на нищоправене!
Козирог
Началото на седмицата ще ви поднесе сериозни промени. Всъщност самите вие ще си ги осигурите, защото вече дълго време ги отлагате. Ако решите да избирате нови дрехи във вторник изберете черния или червения цвят, при положение, че желаете да привличате погледите съм себе си. В сряда бъдете дипломатични в изказа си, за да не си навлечете ненужни и безплодни конфликти с ръководството. Освен това ако ви бъде предоставена специална информация не злоупотребявайте с доверието на този, който ви я е дал. Почивните дни посветете на по-възрастните ви роднини. Обърнете им необходимото внимание и грижи, преди те са ги давали на вас.
Водолей
Първите дни на седмицата ще ви донесат странно и дори загадъчно приключение с любовен привкус. Това може и да не са бурни страсти, а платонически отношения, но силата на емоцията ще си заслужава. Заредете се с търпение. Във вторник в офиса може да се стоварят всички задължения върху вас. Идва лятната отпуска така че се информирайте дали до края на лятото ще е така. Ще ви е леко на душата, така че ще се справите с всичко без особени щети. За петък и събота ще имате сериозни планове, но бъдете готови те да се променят. Това не означава, че няма да бъдете доволни – напротив. Важното е да бъдете добронамерени.
Риби
През тази седмица изцяло може да разчитате на помощ от страна на приятели. Не чакайте те да се с сетят сами, а смело заявете, че имате нужда от подкрепа. Покровителство от страна на важен човек ще ви бъде от помощ в работата. Използвайте за важни действия дните вторник и сряда. Петък може да ви донесе прозрение, че сте влюбени в човек, който отдавна е ваш приятел. Действайте внимателно. Прекарайте почивните дни с него, за да изясните чувствата си.

 

Източник: actualno.com