Вижте как пияна пенсионерка заби колата си в магазин, едва не отнесе дете (ВИДЕО)

30

Секунди по-рано, детето щастливо си избирало сладкиши от рафтовете на магазин за хранителни стоки. Спиращите дъха кадри на видеото показват  как кола излиза извън контрол и  се забива в остъкления вход на магазина. В същия момент, момчето се обръща, за да вземе избора си от рафта и вижда как колата полита към него, пише „Дейли мейл“.

Като по чудо, въпреки че е на пътя на колата, момчето се оттървава само с леки порязвания и натъртвания.

След сблъсъка, шофьорката се опитва да обърне автомобила, като нанася още повече щети на магазина.

Може да се види как семейството на детето трескаво се опитва да стигне до него, проправяйки си път през хаоса в магазина.

79-годишната шофьорка получава 3-годишна забрана за шофиране след като се признава за виновна и й е взета проба за алкохол. Полицията потвърждава, че тя е била под влиянието на алкохол по време на инцидента. Сержант Джон Бренан от полицията в Манчестър, казва: „Това беше ужасяващо изпитание за момчето и семейството му . За щастие той е жив и здрав , но тези ужасяващи моменти ще бъдат запомнени от него завинаги. Това семейство отива до магазина, а се оказва повлияно по този ужасен начин от нечие чуждо егоистично решение да кара под въздействието на алкохол.“