Мъж размаза тузарския си Макларън само 10 минути след като го купи

65

Някои хора просто не са родени с късмет. До това заключение достигаме, след като един истински щастливец е броил 200 000 паунда, за да прибере един автомобилен шедьовър в лицето на Mclaren 650S.
Собственикът решил да се позабавлява с колата си и натискал смело педала, докато не изгубил контрол и не усетил как през пръстите му минава тази крупна сума. Предницата на колата е била тотално унищожена от сблъсъка с дървото, пише hotnews.bg.

Очевидци разказват, че колата наистина се е движила със скорост много по-висока от посочената на пътните знаци. Предполагаме, че има причина някои компании да предлагат уроци, преди да връчат ключовете на подобно зверче. Статистиката показва, че животът на машината – от автокъщата до дървото – е бил точно 10 минути.

Нещастният собственик е останал невредим, но това не му попречило да се изяде от яд, след като наблюдавал пътна полиция да товари останките. Известно е, че ускорението от 0 до 100 км/ч отнема по-малко от 3 секунди и това би трябвало да бъде достатъчно обяснение за инцидента.

Ето защо наистина препоръчваме да бъдете внимателни през почивните дни – една секунда може да бъде фатална!