Седмичен хороскоп. Седмица пълна с изненади 11 – 17 април

52

С настъпването на новата седмица поглеждаме към звездната карта, за да видим какво ни очаква. Ето астрологичната прогноза на нашата астроложка Петя Георгиева.
Овен
Сравнително спокоен период. Едва ли нещо би ви затруднило в професионален план. Грижите ви ще са свързани предимно със семейството и то с по-възрастните или по-младите членове. Някой от тях може да има здравословен проблем и ще се наложи да се намесите. Бъдете внимателни по време на шофиране.
Телец
Доста ще е напрегнато ежедневието ви. Ще се наложи да се занимавате със стари неща, които сте преценили като безперспективни и сте изоставили. Сега ще се окажат много актуални и перспективни, но ще е нужно доста време, за да ги актуализирате. Разпределяйте времето си така, че да успеете да отпочивате.
Близнаци
С много неща ще се наложи да се занимавате. Основните насоки ще са свързани с екипната работа, с колективни дейности. И независимо от това, ще се наложи да сте и достатъчно самостоятелни. И в двата случая бъдете последователни и не се отказвайте. Затруднения ще има, ще ги преодолеете, но как – зависи от вас самите.
Рак
Нещо приятно ще се случи в живота ви. Добра новина, окуражаващо събитие, полезно запознанство. Ще е нещо странно и ще се отрази на живота ви в различни направления – както професионално, така и лично, а така и върху здравето ви. Проявете инициатива, няма да съжалявате.
Лъв
Можете да наречете предстоящия период „седмица на неочакваните предложения“. Ще получите наистина доста предложения, идеи, оферти. Някои ще са свързани с работата ви, други – с предстоящи празнични дни, трети – с лятната отпуска или с покупка на дълготрайни предмети. Но всички ще са интересни и ще е трудно да вземете окончателно решение по тях. Няма от какво да се безпокоите, близките ще ви подкрепят.
Дева
Събитията от тази седмица ще са свързани с тези от миналата. В същото време ще ви накарат да се замислите за миналото, за грешките и за хората, които сте срещали в житейския си път. Има такива, с които от доста време не сте общували. Може би е време да ги потърсите.
Везни
Взаимоотношенията през тази седмица ще са противоречиви, на моменти трудни, а често и непредвидими. Докато на единия фронт, например публичните отношения нещата ще са добре, то на другия – личните отношения – може да има неприятни преживявания.
Скорпион
На пръв поглед може да изглежда, че нищо съществено не се случва, но всъщност събитията, дори не особено впечатляващи, ще ви засегнат дълбоко, ще повлияят върху бъдещите ви решения. И в голяма степен върху бъдещите ви отношения. Ще ви е много по-лесно да се ориентирате в обстановката и да анализирате случващото се.
Стрелец
Неяснотите, свързани с взаимоотношенията ще изпълнят съзнанието ви изцяло. Или ще се чувствате неразбрани, или ще останете с усещането, че вие не разбирате хората от най-близкото ви обкръжение. Нито едното ще е вярно, нито другото. Просто в момента смесвате в мислите си различни идеи и ви е трудно да си изградите ясна тактика за действие.
Козирог
Както енергетиката, така и творческият ви потенциал са в подем. Периодът е подходящ за довършване на стари проекти, за оформяне на нови договори, за уговаряне на корекции в актуалните сделки. С каквото и да се захванете ще успеете да стигнете до добър резултат. Може да не е точно предполагаемият, но ще е задоволителен.
Водолей
Едва ли ще запомните тази седмица с нещо специфично и проблематично. Спокоен период, можете да се занимавате с каквото ви хареса.
Ще разполагате с достатъчно време за набавяне на информация, анализ, структуриране и създаване на план за действие. А най-вече да се наспите и да възстановите енергетиката си.
Риби
С каквото и да се захванете няма да е такава дейност, с която да се справите самостоятелно. Ще трябва да работите в екип, което е много добре за вас, защото дори да сте разсеяни ще има кой да ви помага и да ви коригира. Не са изключени здравословни проблеми, свързани с храносмилателната система.

Източник: az-jenata.bg