Мълва: „Малката булка“ била бременна, от актьора….

342

Няколко версии като любовно терзание, парични проблеми, стрес от шоубизнеса и дори убийство продължават да се носят в Индия след смъртта и кремацията на красивата актриса Пратиша Банерджи от сериала “Малката булка”. Сред множащите си слухове пък се откроява този, че екранната Ананди била бременна във втория месец, а приятелят й я биел.
24-годишната красавица бе намерена обесена на вентилатора на тавана. Откри я приятелят ѝ, актьорът Рахул Радж Сингх. Според лекари тя е била бременна във втория месец, пише изданието „Миддей“.

“Влязох в спалнята и я видях да виси. Веднага повиках съседите и я заведохме в болницата. Предполагахме, че е все още жива, но не бе така”, разказа Сингх.

Той призна, че се уплашил и затова не се обадил в полицията. Младежът бе арестуван за разпит, нае си адвокат и влезе в болница със стрес и пристъпи на задушаване.

“Пратиша бе ведър човек, едва ли би посегнала на себе си. Не мисля, че е самоубийство. По всичко личи, че е планирано убийство”, коментира колегата ѝ Аджаз Хан. А нейната приятелка Камия Пунджаби намекна за насилие. Според нея актрисата имала рани по бузите и носа. “Полицията ще си каже думата”, отсече тя.

Родителите на гаджето Сингх имат друго обяснение. Пратиша Банерджи бе с финансови проблеми Печелеше добре, но все нямаше пари, каза пред медиите майка му.

Филмовата звезда се залюбила със Сингх през ноември 2015 г. Кроели планове за брак и дори си поръчала на дизайнера Рохит Верма сватбена одежда в индийски стил.

Според нейни близки обаче връзката им куцала. Ако не за убийство, те винят приятеля ѝ че я е тласнал към самоубийство. “Биеше я, построянно бе разстроена и плачеше, беше в тежка депресия, казва Камия. Очевидци разказват, че ѝ посягал и на публични места.