Професора нимфоман минал над 100 студентки

85

Спипаният почти на калъп професор от НСА Николай Колев, който си поиска секс от бившата адреналинка Ваня, за да й уреди изпит, системно тормозел засуканите студентки от спортната академия, съобщава столичен всекидневник. А зевзеци вече прекръстиха висшето учебно заведения на „Няма секс от адреналинка“ – НСА. Перверзникът редовно засипвал младите момичета с предложения за интимни ласки срещу високи оценки.

Палавият професор Колев, който беше уволнен от НСА след скандала, е прекарал през кревата си над 100 студентки за последните години, категорични са негови познати. „Той самият се фукаше, че на всеки семестър опъва поне по 10 момичета. Казваше със самочувствие, че отдавна е станал „стопутник”. Все пак бил декан в Академията и над 10 години е бил в ръководството. Лично на мен ми е казвал, че не е искал секс само от футболистките, защото били грозни, дебели и със силно окосмяване”, разкрива студент на Колев.

Иначе професорът не се вихри само в НСА. Той е и председател на федерацията по крикет, от която прибира над 50 000 лева на година дотации.

Под сурдинка се говори, че абсолютно всички състезателки от националния отбор по крикет са минали на секс тест преди да бъдат одобрени. Той, за тяхно щастие, не бил особено трудолюбив под чаршафите и се засищал с 30-40 минути ласки, съобщава БЛИЦ.